Geert

Geeft direct door dat je bij hun geen reparatie afspraak kan maken wel me bouwvereniging

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Probleem met ouderwetse aan uit thermostaat wordt door hun niet opgelost want hij werkt volgens hun zonder te kijken. De rode wijzers staan verkeerd en modern nieuwe type standaard thermostaat maar ze wijzere.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Niets

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw feedback. Wij vinden het erg jammer dat u niet naar tevredenheid geholpen bent. Wij streven ernaar om de klant vriendelijkheid te verbeteren en hopen u in de toekomst uiteraard beter van dienst te kunnen zijn. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog steeds problemen hebben met uw kamerthermostaat, dan kunt u nogmaals contact met ons opnemen via 088 027 8888. We zullen ons best doen om een goede oplossing te zoeken in samenwerking met de woningbouwvereniging.

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 1/5