Ik was helemaal niet te vreden
Toelichting
Ik kwaam voor een nieuwe batterij, nu is mijn scherm kapot door jullie medewerker en wil niet zijn fout toegeven dat is slecht service
Reactie ThePhoneLab:
Hi Mahamadou,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring, we vinden het jammer om te lezen dat dit niet naar wens is. Je bent bij ons in de winkel geweest voor het vervangen van de batterij van jouw Samsung Note 20 Ultra. Tijdens dit bezoek is gebleken dat het toestel eerder ergens anders is gerepareerd met een LCD-scherm, terwijl dit model oorspronkelijk is uitgerust met een OLED-scherm.
Na de reparatie gaf je aan dat de kleuren van het scherm anders waren dan je gewend was en dat dit mogelijk was ontstaan tijdens het plaatsen van de screenprotector. We hebben dit samen met je bekeken en het scherm vergeleken met een OLED-display, waarbij we de zichtbare verschillen hebben toegelicht. Daarnaast hebben we onderzocht of er tijdens de reparatie of het plaatsen van de screenprotector iets gebeurd zou kunnen zijn dat dit heeft veroorzaakt, maar dit is niet het geval gebleken.
We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent, maar kunnen helaas geen invloed uitoefenen op de kwaliteit van een display die eerder elders is geplaatst.
Uiteraard staan wij altijd open voor contact om te kijken of we u alsnog kunnen helpen en uw ervaring zo positief mogelijk af te sluiten.
Met vriendelijke groet, ThePhoneLab Rotterdam