Deskundigheid medewerkers
Levering

Menzo Gersonius

Sanitairkamer heeft mij uitdrukkelijk gevraagd een reactie te plaatsen om hen te helpen. Mijn ervaring samengevat: SLECHT!!
Dit is gebaseerd op de volgende feiten:
- Ik heb een douchecabine uit voorraad besteld, omdat ik het snel nodig had (belofte op de website: voor 12.00 uur besteld, morgen geleverd). Na een week nog niets ontvangen en navraag gedaan.
- Twee dagen later komt er een bezorger, die in de laadruimte flink aan het smijten was met diverse douchecabines, voordat onze naar buiten kwam. Vervolgens vraagt de bezorger hulp aan mij en dragen wij samen de zeer zware pakketten (8mm glas), waarvan één alleen met twee personen te tillen was, de lift in. Op dat moment zegt de bezorger: "Veel plezier ermee" en vlucht de auto in en is weg! Bezorging was toch echt omschreven als tot de eerste deur (van de woning).
- Nadat de pakketten met veel moeite en risico uiteindelijk in huis huis waren, bleek (niet verbazingwekkend gezien het gedrag van de bezorger) een aluminium profiel verbogen/knik erin. Omdat ik al een week langer dan gepland heb moeten wachten (niet kon douchen), heb ik dit profiel zelf in orde gemaakt tot een bruikbaar profiel. Nu het geplaatst is, is er gelukkig niets te zien van de beschadigingen.
- Tot slot bleek bij het plaatsen verkeerde onderdelen meegeleverd, nl. voor een tussenwand i.p.v. een hoekwand. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice, die een week nodig had om te reageren met de mededeling dat de onderdelen besteld zijn en zullen worden toegezonden. Dit is intussen ruim 3 weken geleden en heb ik de hoop opgegeven.

Score voor Sanitairkamer.nl: 1/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Nee
Saniclear Supreme douchecabine rechthoek 120x90cm ...