LUMZ

Van Z

Eettafel bank besteld wat 4-6 weken zou duren, na geen update van de bestelling gebeld: er is wat mis gegaan en vertraging. Hierna nog een keer hetzelfde geval: vertraging. Uiteindelijk zijn we nu 3 maanden vertraging verder. Ze hebben 50 euro tegoed terug gegeven op een bank die 1000 euro kost en zitten we alle tijd al met het ongemak zonder te kunnen eten of dineren. Bank is overigens nog steeds niet binnen. Wij waren trouwe klant, maar dit is de derde keer dat zoiets gebeurd en voor ons nu ook de laatste keer. Wij bestellen niet meer bij Lumz.

Reactie LUMZ:

Hi Annaik,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering van jullie eetkamerbank zo’n grote vertraging heeft opgelopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, zeker niet wanneer jullie al langere tijd klant bij ons zijn. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling.
Ik heb direct de status van jullie bestelling opgevraagd en kom hier persoonlijk bij jullie op terug zodra ik meer duidelijkheid heb.
Nogmaals onze oprechte excuses en bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om dit met ons te delen.
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee