LUMZ

Donna

Ik heb onlangs een kast aangeschaft voor 558 euro, maar het product voldeed niet aan de verwachtingen. De kast werd geleverd in een open doos en het product was niet goed beschermd. Bij het uitpakken bleek de kast beschadigd (4 van de 7 planken). Dit is teleurstellend gezien de prijs die ik betaalde, vooral als je kijkt naar de kwaliteit van goedkopere alternatieven zoals Ikea.

Na mijn klacht werd een retoucheerstift aangeboden, maar dit is voor mij niet voldoende gezien de kosten van het product. Ik vind het gerechtvaardigd om aanvullende financiële compensatie te ontvangen. Het feit dat er geen inhoudelijke reactie kwam op mijn eerdere e-mail versterkt het gevoel dat mijn zorgen niet serieus worden genomen.

Ik hoop dat we samen tot een oplossing komen die recht doet aan de prijs van het product.

Daarnaast vond ik het vreemd dat pas nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald, werd aangegeven dat ik een aanzienlijk bedrag moest betalen voor de levering naar de eerste verdieping (12 trappen). Normaal gesproken had ik verwacht dat dit soort informatie al vóór het aankoopproces gedeeld zou worden, zeker aangezien er in de voorwaarden naar verwezen werd, maar deze informatie was voor mij op dat moment niet duidelijk genoeg

Reactie LUMZ:

Hi Donna,
Vervelend om te dat de levering imperfect is afgeleverd, dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze excuses.
Op je e-mailadres tref ik geen order aan. Kunt u mij hierover een e-mail sturen naar klantenservice@lumz.nl ovv het ordernummer en toelichting? Dan kijk ik graag mee.
Wat betreft de bezorging, onze bezorgingsvoorwaarden staan op de website beschreven en had vooraf gecheckt kunnen worden 😉
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee