LUMZ

Edith Cornelisssen

Zeer slechte levering en montage. Chauffeurs vervoersbedrijf wisten niet dat ze moesten leveren, wisten niet dat ze moesten monteren, hebben 2 van de 3 bureaus niet juist gemonteerd. Vloer was beschadigd, geen montagehandleidingen achter gelaten. LUMZ is erg klantonvriendelijk en neemt geen verantwoordelijkheid, gaf wel toe dat ze dit bedrijf normaal niet gebruiken.Ik moest zelf maar contact met vervoersbedrijf opennemen. Die ontkennen veroorzaken schade aan vloer. Wij hebben bureaus uiteindelijk zelf in elkaar gezet omdat we geen vertrouwen meer in dit vervoersbedrijf hadden en hen niet meer over de vloer wilden. Montagehandeidingen waren duidelijk als je ze nauwkeurig volgt. Wel EUR 320 betaald voor montage, krijg mijn geld niet terug en geen vergoeding schade aan de vloer.

Reactie LUMZ:

Hi Edith,
Vervelend dat je niet tevreden bent over de service, dit zien wij graag anders.
Wat ontzettend jammer dat het monteren niet correct is verlopen, echter wilde het servicebedrijf dit oplossen door terug te komen en de meubels opnieuw correct te monteren.
Daarna hebben wij vernomen dat er een nieuwe afspraak was gemaakt met het servicebedrijf met betrekking tot het monteren. Later bleek dat u montage al zelf had opgelost.
In dit geval heeft u het servicebedrijf niet in de gelegenheid gesteld om de gemaakte fout op te lossen.
Een terugbetaling van de extra kosten is hierin niet mogelijk. Bij de 1e levering zijn zij namelijk wel geweest, en hieraan zitten kosten verbonden. Daar het bij de 1e levering niet goed is uitgevoerd, is uiteraard ontzettend vervelend en jammer. Echter was de mogelijkheid daar om het servicebedrijf nogmaals langs te sturen (uiteraard kosteloos) om de gemaakte fout op te lossen.
Wat betreft de schade aan de vloer, hierover heeft het servicebedrijf u gesproken en wilde bij het 2e bezoek de chauffeur een beoordeling laten maken. Echter U heeft op voorhand de schade aan de vloer laten herstellen, hierdoor is de schade door het servicebedrijf en eventueel door de verzekeraar niet meer te beoordelen.
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee