HBO-bachelor Social Work
Ervaringen LOI
In één woord: dramatisch! Het enige sterke punt is in het voordeel van de LOI zelf, incasseren van de cursuskosten en niet leveren van de overeengekomen service. Vanaf maart 2024 volg ik een HBO bachelor opleiding bij de LOI en tot op heden heb ik niets aan ellende en frustraties gekend. Van een opleiding moet je kunnen genieten, behalve bij de LOI. Ik heb weken geleden al eens een slechte review op trustpilot geplaatst en dan reageert er ineens Sandra van LOI Webcare die dan zogenaamd meegaand is met jouw probleem en lost niets op. Haar taak hier is zoveel mogelijk negatieve reviews weer naar het positieve te draaien zodat het erop lijkt dat de LOI voor haar studenten staat. In al mijn klachten per e-mail gericht aan het LOI neem ik in cc altijd Webcare mee maar dan geeft Sandra of haar collega's geen thuis en dan op dit soort websites doen alsof zij echt in je probleem geïnteresseerd is. Op 9 december 2024 heb ik mijn eindopdracht voor de module "Zingevingen motivatie" aangeleverd. Morgen is de laatste dag en dan moet er een beoordeling volgen maar ik ga er vanuit dat dit niet zal gebeuren, dit komt voort uit eerdere ervaringen waarbij ik ruim een maand heb moeten wachten op een beoordeling waarbij de LOI standaard met een excuus komt, "uw ingezonden opdracht was niet aan een docent gekoppeld", "de docent reageert niet" en ga zo maar door. Op 9 november 2024 heb ik de openvragen onderdeel 2 van de module "Omgaan met conflicten en agressie" ingezonden. Hier zou een beoordelingstermijn voor ongeveer twee staan. Tot op heden is ook deze opdracht niet beoordeeld en zijn wij ruim 7 weken verder. Bij laatst genoemde module was mijn opdracht eerst niet gekoppeld aan een docent waar men pas achter kwam toen ik zelf belde, toen werd er een docent aan mijn opdracht gekoppeld die van de LOI ook twee weken de tijd kreeg om mijn opdracht te beoordelen dus zat ik op vier weken voordat ik de uitslag zou krijgen. Vervolgens wordt ook door deze docent mijn beoordeling niet gedaan en krijg ik van de LOI via het automatische systeem een berichtje met het excuus dat de beoordelingstermijn weer niet was behandeld. Ik belde ze toen op met de vraag wat nu het probleem was en kreeg te horen dat de enige docent die dit vak kan en mag beoordelen ziek is en mijn opdracht uiterlijk 31 december 2024 zal worden beoordeeld. Van de LOI studiebegeleiding ben ik gewend dat zij op die afdeling niet met elkaar communiceren en krijg ik weer van een andere medewerker daar te horen dat mijn opdracht niet op 31 december 2024 uiterlijk zal worden beoordeeld maar dat de deadline voor de docent nu op 16 december 2024 staat. Ik zou erg naïef zijn om ook hierin te geloven dus belde ik op 17 december 2024 met de LOI met de vraag waarom mijn opdracht zoals is beloofd niet op 16 december 2024 is beoordeeld. Als reactie kreeg ik te horen dat zij niet weten wat er met de docent aan de hand is en dat er een andere derde docent mijn opdracht heeft gekregen en het wachten op hem is. Inmiddels zijn wij ruim 7 weken verder. Als of de duvel er mee speelt krijg ik van de LOI ook nog eens een betalingsherinnering voor niet betaalde lesgeld. De LOI heb ik laten weten pas weer te gaan betalen als zij zich aan afspraken houden die waarvoor wij in de overeenkomst hebben getekend. Wees gewaarschuwd met het volgen van een HBO studie bij de LOI want je moet echt stalen zenuwen hebben.
Reactie LOI - Leidse Onderwijsinstellingen:
Beste J. Breidel,
Je hebt inmiddels telefonisch contact gehad met mijn collega. Zodra er verdere ontwikkelingen zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
Sandra, Webcare LOI