Fam. Janssen-Struijlaart

Feedback aankoop hordeur bij Horren.com.

Uw ervaring met Horren.com:

Wij Claudia & Ben hebben bij Horren.com via internet een scharnierende hordeur besteld en
afgenomen. De bestelling en ook het mailverkeer is uitstekend verlopen tot in de puntjes goed verzorgt. Vervolgens heb ik (Ben) de hordeur volgens de beschrijving (gebruiksaanwijzing) aangebracht. Helaas bleek de constructie hordeur uit de haak. Dit probleem is aangekaart, maar hieraan kon de fabriek niets doen. Terwijl dit punt toch valt te tekkelen (dit is mijn mening). Er is omtrent deze materie mailverkeer geweest en hierop is ook niets aan te merken. Alleen dit ene puntje het doorhangen van de hordeur is voor zo'n investering een dood doener, vandaar dat wij niet als eindoordeel niet voor "uitstekend" zijn gegaan. Ter compensatie hebben wij 10 % korting gekregen van Horren.com natuurlijk hadden wij liever het probleem getackeld gezien!
Buiten het probleem zijn wij van mening dat het product qua uitstraling en functionaliteit als eind- oordeel uitstekend verdiend, dit is volgens ons niet misplaatst.

Reactie Horren.com:

Beste familie Janssen-Struijlaart,
Hartelijk dank voor uw review! Het was voor ons op basis van uw telefonische uitleg lastig te bepalen wat er precies aan de hand was, vandaar dat we voorgestelden om de hordeur bij u op te halen. U gaf aan daar geen gebruik van te willen maken omdat het voor u geen groot probleem was. We wensen u veel plezier met de hordeur!
Irma de Graag
Horren.com Klantenservice