Adverteert met kortingen, uiteindelijk kost een klein boekje toch 28 euro per stuk als je er zes van besteld
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij hebben maandelijks een actie gericht op onze fotoboeken of andere producten. Bij elke actie vermelden wij wat hiervan de actievoorwaarden zijn en waarop de korting van toepassing is.
Als een korting gericht is op bijvoorbeeld een fotoboek met 24 pagina's en het fotoboek wordt uitgebreid met meerdere pagina's dan wordt hier een meerprijs voor berekend. Ditzelfde geldt voor een andere papiersoort of andere opties die gekozen kunnen worden.
Bij uw specifieke bestelling was dit niet aan de orde aangezien de korting van de september-actie gericht is op het complete fotoboek incl. alle acties. Het bedrag van 28 euro per stuk komt daarnaast ook niet overeen met het bedrag wat u betaald heeft. Zonder korting was de stukprijs € 18,50 en met de korting van 25% zelfs nog voordeliger.
Wij begrijpen dat hier een duidelijkheid is ontstaan en zullen daarom nog contact met u opnemen om dit verder toe te lichten.
klantenservice
fotofabriek.nl