Erg moeizaam om tot een afspraak voor onderhoud te komen
Het is erg moeilijk gebleken om tot een afspraak te komen.
Ten 1e duurde een afspraak maken erg lang voordat wij aan de beurt waren, vervolgens werd de afspraak pas de ochtend van deze afspraak afgezegd, nadat ik gebeld had met de vraag hoelaat de monteur zou komen die ochtend...afspraak afgezegd wegens ziekte monteur (op vrijdag!?).
Daarna duurde het wederom vele weken voordateen nw afspraak gemaakt kon worden.
Ten 2e is het voor een klant onacceptabel dat uw monteur niet bij benadering zou kunnen aangeven hoelaat jij zal komen...wij als klant moeten maar gewoon de halve dag thuis blijven wachten, terwijl uw bedrijf toch een soort van (??) planning maakt voor een monteur!
Bovenstaande maakt een klant als wij heel ontevreden en wij zullen danook na een volgende bezoek/afspraak met een monteur overwegen of wij nog langer klant willen blijven
Reactie Feenstra onderhoud en service:
Geachte mevrouw Bijleveld,
Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Naar aanleiding van de review hebben wij meerdere malen geprobeerd contact met u op te nemen.
Wij betreuren de gang van zaken en uw ongenoegen.
Daarom willen wij u graag tegemoet komen. U krijgt op korte termijn bericht van ons met de compensatie.
Graag willen wij u informeren dat wij interen hard werken aan de verbetering van de service, met verhoogde prioriteit omtrent het inplannen van afspraken en de bijbehorende tijdsvakken.
Wij stellen uw feedback dan ook zeer op prijs.
Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Feenstra Webcare ^Ger