Hier voor de eerste keer besteld, jammer genoeg wist ik niet op voorhand dat de retourskosten zo hoog gingen zijn. Meer dan €10 betaald om items te retourneren. Jammer genoeg een ZEER HOGE prijs, had ik dat geweten dan had ik niet besteld.
Reactie Esuals:
Hi Chelsea,
Wat leuk dat je jouw eerste bestelling hebt geplaatst bij Esuals. Wist je dat wij ook een kosteloze optie aanbieden? Kies bij het aanmelden voor een Store credit en ontvang het retourlabel vanuit ons. Met betrekking tot de andere retourkosten leggen wij alles uit over het retourneren/ ruilen bij Esuals en de kosten hiervan. Wij bieden een betrouwbaar retourportaal aan en hebben hiervoor gekozen zodat je eenvoudig en snel de stappen kunt doorlopen voor het aanmaken van een label. Wanneer een pakketje als brievenbuspakket verzonden kan worden wat kosten scheelt, leggen wij ook op de retourpagina uit hoe je jouw retour alsnog als brievenbuspakket kunt versturen. Uiteraard zijn wij ook altijd via onze mail of telefonisch te bereiken voor vragen. Op voorhand waren de kosten dan ook terug te lezen.
Ik wens je een hele fijne dag! :)
Liefs, Quinty team Esuals