Johan

Mijn ervaringen met ENGIE zijn de laatste jaren bedroevend slecht. De facturatie en de communicatie is 1 GROOT DRAMA. Mijn advies: Blijf ver weg bij ENGIE
Mijn jaarafrekening op 1-4-2025 was fout. Dat heeft ENGIE ook toegegeven. We zijn nu meer dan een jaar verder en, ondanks talloze telefoontjes en emails, is het nog steeds niet hersteld. En je zult het niet geloven de jaarafrekening per 1-4-2026 laat dezelfde fout zien. Zonder blikken of blozen wordt weer een foute nota gestuurd. En als je die dan niet betaalt wordt je aangemerkt als wanbetaler!! Het gezegde luidt: “Een ezel stoot zich in ’t gemeen niet tweemaal aan een zelfde steen”. Nou ENGIE wel hoor.
Communicatie is puur slecht. Nauwelijks enige reactie op emails. Lange wachtrijen voor de telefoon. Je wordt niet teruggebeld. Geen inhoudelijke kennis en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Als de tarieven veranderen weet ENGIE dat wel heel snel te communiceren.

Facturatie en communicatie

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Goedemorgen, dank voor je review. Graag komen wij met je in contact naar aanleiding van je review. Zou jij je je (klant)gegevens willen delen op sociamedia.nl@engie.com? Dan kijken wij met je mee. ^Eddo

Score voor ENGIE Energie Nederland: 0.5/5
Beveel je dit bedrijf aan Nee
Product of looptijd contract: Variabel