Lammerts

Zeer teleurgesteld in ENGIE. Eindelijk vorig jaar een keer gedurfd om over te stappen. ENGIE kwam met een mooi aanbod. Bijna te mooi om waar te zijn, en inderdaad het was te mooi om waar te zijn. Het hele jaar keurig de app van ENGIE gevolgd om niet voor verrassingen te komen te staan. Moet ik op mijn eindafrekening 600 euro bij betalen. En als ik wil snappen hoe dit kan blijkt het te zitten in de netbeheerkosten. ENGIE had die iets rooskleuriger ingeschat, terwijl ik vermoed dat ze het wel weten. Met voor mij een zeer vervelend gevolg. En als ik met klantenservice bel na 1,5 uur in de wacht te hebben gestaan, kunnen ze me niet uitleggen wat de reden is. Met als klap op de vuurpijl mag ik zelf alles uitrekenen en opsturen en dan kijken ze of ze een fout hebben gemaakt. Nou de klantvriendelijkheidaward van 2024 is duidelijk verlopen. De jongedame deed haar best maar wist inhoudelijk niks.
ENGIE geen aanrader. En als ik zonder boete had kunnen overstappen had ik het meteen gedaan.

Wees duidelijk in jullie communicatie. Niemand houdt van dit soort verassingen

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Goedemorgen, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Graag horen wij van jou waar we jou mee kunnen helpen en hoe wij jouw ontevredenheid eventueel kunnen verminderen/ontnemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar socialmedia,nl@engie.com? Dan kijken wij met jou mee. ^Eva

Score voor ENGIE Energie Nederland: 0.5/5
Beveel je dit bedrijf aan Nee
Product of looptijd contract: 8-02-2027