'T. Voordouw

Al jaren tevreden klant tot medio 2025. Sindsdien is het een grote administratieve chaos. App info klopt al bijna een jaar niet meer dus je weet niet waar je aan toe bent. Betalingsregelingwn worden niet nagekomen, mails blijven al maanden onbeantwoord en telefonisch zijn ze slecht of helemaal niet bereikbaar. Nu hebben ze een nieuw contractaanbod voor me klaarstaan maar zou ik in vergelijking met andere aanbieders de hoofdprijs gaan betalen. Mooi niet dus!

Alles kan worden verbeterd. Misschien kom ik ooit nog eens terug, maar dan motde rommel zijn opgeruimd en communicatie, stabiliteit en zekerheid zijn.

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Hallo, bedankt voor je review. Het spijt ons om te lezen dat je de afgelopen periode zoveel administratieve problemen heeft ervaren. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest.
De app‑informatie die niet klopt, het uitblijven van reacties op uw mails en de slechte bereikbaarheid: dat hoort niet, en we willen dit graag voor je herstellen. Ook het nieuwe contractaanbod dat niet aansluit bij je verwachtingen nemen we serieus.
We helpen je daarom graag persoonlijk verder zodat we uw situatie kunnen oplossen. Kun je jouw gegevens versturen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij kijken dan graag met je mee, ^Nur

Score voor ENGIE Energie Nederland: 1/5
Beveel je dit bedrijf aan Nee
Product of looptijd contract: 1 jaar