In het weekend van omzetting computersysteem van Engie zijn wij verhuisd. Onze contracten zijn niet goed omgezet waardoor we nu voor gas en stroom twee aparte contacten hebben. De betalingen gaan vanaf april '25 al niet goed en het maandelijks termijn bedrag wordt niet geïncasseerd. Wekelijks hangen we bij Engie aan de lijn en keer op keer krijgen we excuses maar ons probleem wordt niet opgelost. Handmatig hebben wij het maandbedrag maar overgemaakt om niet teveel achter te lopen met betalingen. Ineens krijgen we bericht dat ons maandbedrag exorbitant wordt verhoogd! Het vertrouwen in engie is volledig weg. Het contract kan volgens klantenservice niet ontbonden worden omdat zij wel leveren en alleen de administratie niet goed gaat. Dat wij in financiële moeilijkheden komen door Engie telt blijkbaar niet. Leidinggevende krijgen wij niet te spreken. Het mist aan klantgericht oplossen. Blijkbaar vindt men het normaal om wekelijks vrij te nemen van werk om engie te bellen en vervolgens minstens 20 minuten in de wacht te staan, zonder oplossingen.
Klantgerichtheid en administratie
Reactie ENGIE Energie Nederland:
Goedemorgen, bedankt voor je geduld en begrip tot nu toe richting ons. Ik heb meteen jouw klantgegevens erbij genomen en ik zie dat we nog aan meerdere zaken werken. Ik wil je vriendelijk vragen om het (opnieuw) even af te wachten, we proberen het zorgvuldig op te lossen. Ik zie dat er gisteren ook telefonisch contact is geweest en sindsdien wordt er aan jouw vragen/onduidelijkheden gewerkt. Je mag in de toekomst opnieuw met ons bellen, maar ik nodig je ook uit om via de ENGIE-app met ons te chatten - dit gaat soms sneller. We hopen dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen terugwinnen bij je. ^Rolf