Hele aardige man die de sankondig deed in naam van jullie ,ook aardig maar 1,ding deed hij echt verkeerd en dat is vragen wat betaald u nu ??? Geef ik eerlijk antwoord en zei er. Wel bij met hoeveel personen bent u ik zeg 1 want m'nman is jl overleden en heb nu veel minder te besteden eerlijk toch ?? Nou zei hij bij ons betaal je stukken minder ?? Dus ik echt blij ,!!! Maar nu zie ik toch dat ik nogeer betaal als wat ik bij Essent betaalde ??? Vond ik echt heel erg jammer nu ik het zie opmn contract had dat zelfs nog wel even kunnenelden van mvr heb het onderschat oid !!! Neem aan dat de aardige man enkel klanten binnen harkt en ze verder maar laten zien hoe ze verder moet ermee En toch Weer een erg hoge bedrag voor mij !!!! Thanks Gr c schot
Eerlijk zeggen hoe en wat er komt
Reactie ENGIE Energie Nederland:
Hallo,
Wat jammer om te lezen dat het termijnbedrag welke aan jou bevestigd is nu anders is dan je terug ziet in jouw contract. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het is dan ook goed dat je dit meldt aan ons.
Ik zie dat er inmiddels ook mail contact met onze klantenservice is. Mochten er nog vragen zijn over bepaalde zaken dan kan je de laatste e-mail van ENGIE beantwoorden zodat wij je verder kunnen helpen.
Charnella