H.Glazenborg

Op zich goede app om kosten bij te houden. Helaas!!! Als je geen slimme gasmeter hebt geeft Engie aan deze gegevens niet te kunnen meenemen. Logish lijkt me, maar waarom kun je wel handmatig gasstanden invullen maar kan de app er niets mee? Lijkt me toch kleine aanpassing in de app. voor nodig. Nu krijg ik adviesen om maandelijks bedrag te verhogen terwijl ik zelf in de spreadsheet gas EN licht ingeef ik toch behoorlijk wat terug krijg.

Tip: pas de app aan op handmatig ingevoerde standen gasverbruik mee te nemen in de berekening.

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Goedemiddag, fijn om te horen dat u tot zover gebruik maakt van onze ENGIE app en tevreden bent. Het is uiteraard jammer om te horen dat voor u de app nog niet optimaal werkt doordat u 1 slimme meter heeft en 1 conventionele meter.
Ik zie dat u eerder via onze feedback knop dit bericht aan ons heeft doorgegeven. Uiteraard nemen we dit mee. Als u nog ergens vragen over heeft dan kan u ons een e-mail sturen via socialmedia.nl@engie.com. Wij helpen u via daar graag verder. Met vriendelijke groet, Charnella - ENGIE Webcare

Score voor ENGIE Energie Nederland: 2/5
Beveel je dit bedrijf aan Ja
Product of looptijd contract: Engie opgewekt.