Deskundig en klantvriendelijke vakman.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
Goed werk geleverd.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Waarom worden er wijzigingen aangebracht in het onderhoudscontract. Voorbeeld een grote beurt was er altijd bij in begrepen en nu wordt er 80 euro kosten in rekening gebracht.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en dat u onze medewerkers als deskundig en klantvriendelijk hebt ervaren. Goed om te lezen dat het inplannen van de onderhoudsbeurt vlot verliep en dat u de kwaliteit van het geleverde werk waardeert.
Het is ons helaas niet duidelijk wat u bedoeld met wijzigingen die aangebracht zijn in het onderhoudscontract. Er is geen sprake van wijzigingen in lopende abonnementen. Er zijn u ook geen kosten in rekening gebracht voor het groot onderhoud. Deze zijn nl. in uw abonnement inbegrepen.
Mocht u hierover nog vragen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar. U kan uw reactie sturen naar webcare@energiewacht.nl, graag voorzien van uw postcode en huisnummer.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht