De monteur doet supergoed werk alleen ik heb het idee dat ze van hogerhand er iedere keer maar weer een nieuw pakkingsetje in moeten stoppen dan wordt het toch iets verdiend. Volgens mij is dat niet iedere keer nodig, maar is het een verdienmodel .
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was zeer vriendelijk/vakbekwaam
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Niet bij iedere beurt, een nieuwe pakking set in rekening brengen die hoeft niet altijd vervangen te worden
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste mevrouw Klooster,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk en de vriendelijkheid van onze monteur, dat waarderen we enorm.
We begrijpen uw opmerking over het vervangen van de pakking. Graag willen we toelichten dat het vervangen van de pakking doorgaans om de 2 jaar wordt geadviseerd voor de optimale werking van de ketel en om storingen te voorkomen. Deze vervanging is dus geen verdienmodel, maar een preventieve maatregel om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installatie te waarborgen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de pakking eerder te vervangen, afhankelijk van de staat waarin deze verkeert.
We nemen uw feedback mee en danken u voor het delen van uw ervaring, dat helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Team Energiewacht