Been

Monteur zat bij aanvang al te klagen over het val luik ivm veiligheid, ik zij ik weet nergens van . De monteur zij ik ben hier nu al dus, als het niet geregeld is kom ik niet meer. Ik geloof dat ik hier de klant ben !

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was erg lang bezig voor een cv dat nog geen jaar oud is

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Wees ten alle tijd aardig tegen de klant, en ik heb een onderhoudscontract dus geen rekening sturen !

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer Been,
Bedankt voor uw review. Als wij onderhoud komen uitvoeren, moet dit goed, maar vooral veilig worden uitgevoerd. De monteur heeft inderdaad melding gemaakt dat hij niet veilig kan werken bij de cv ketel i.v.m. het trappengat. Hij heeft een uitzondering gemaakt en alsnog de werkzaamheden afgemaakt, hij had dit ook kunnen weigeren. Dat u een klant bent, betekent niet dat wij de veiligheid niet in acht moeten nemen. Mochten wij de volgende keer langskomen voor het onderhoud, dan moet er wel een valluik aanwezig zijn, anders kunnen wij geen onderhoud meer komen uitvoeren.
Ondanks de leeftijd van de ketel, moet de monteur wel de werkzaamheden uitvoeren wat bij een onderhoud hoort. In dit geval was het een groot onderhoud, dus is hij langer bezig. Bij het soort onderhoudscontract dat u heeft zijn de onderdelen niet gedekt.
Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunnen mijn collega's van de klantenservice u hierbij verder helpen.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 2/5