Slecht
Zeer slechte service. Na 6 weken wachten nog steeds niets geleverd. Meerdere keren (minstens 8 keer) gebeld en elke keer wordt er beloofd dat het geregeld wordt, maar er gebeurt helemaal niets. Slechte communicatie, geen opvolging en totaal geen verantwoordelijkheid. Dit is echt onacceptabel. Ik raad niemand aan hier iets te bestellen.
Reactie Elektramat NL:
Beste Koen,
Ik kan me heel goed voorstellen dat je flink baalt van de afgelopen weken. Zes weken wachten en dan ook nog eens zo vaak moeten bellen zonder dat er schot in de zaak komt, dat is simpelweg niet de manier waarop we je willen helpen. Het spijt me oprecht dat de communicatie zo moeizaam is verlopen en dat je het gevoel kreeg dat er geen verantwoordelijkheid werd genomen.
Inmiddels hebben we tot op de bodem uitgezocht wat er precies is misgegaan bij de verwerking van je twee bestellingen. Het was een vervelende samenloop van omstandigheden, maar dat is voor jou natuurlijk geen excuus voor de vertraging. Gelukkig hebben we elkaar inmiddels gesproken en zijn de buizen alsnog bij je bezorgd.
Hoewel ik begrijp dat deze ervaring je vertrouwen een deuk heeft gegeven, vind ik het fijn dat je ons toch weer een kans hebt gegeven met een nieuwe bestelling. We gaan er alles aan doen om te laten zien dat het ook anders kan.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.