Lloyd's Register EMEA

Onlangs er achter gekomen dat de laadsessies zoals thuis uitgevoerd niet meer gefactureerd worden ondanks abonnementsgeld gewoon betaald.
Schijnt pasnummer anders is, maar alles werkt gewoon en is geregistreerd. Helaas voor vijf maand geen betalingen en de helpdesk is niet bereikbaar of draagt in chat onduidelijke instructies aan.
MEt bellen nummer in Amsterdam (0207630620) een Engelse tem dat het nummer niet gevonden is.
Via Helpdesk (0850185243) tien talle minuten in de wacht en dan verbinding verbroken. Menu systeem werkt niet als je keuze maakt.

Klant binden lukt wel, maar service verlenen bestaat helaas niet.

Zie graag mijn probleem opgelost waar ik al weken mee bezig ben.

Reactie E-Flux by Road:

Hi,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met de facturatie van je thuissessies en dat je al weken bezig bent met het oplossen van dit probleem. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en de frustratie die dit met zich meebrengt.
Het is absoluut niet de bedoeling dat je, ondanks een betaald abonnement, geen facturatie meer ontvangt en dat het vervolgens onmogelijk blijkt om contact met ons op te nemen. Het spijt ons te horen dat je herhaaldelijk te maken hebt gehad met een onbereikbare of onduidelijke helpdesk. We begrijpen dat dit een zeer vervelende situatie is, vooral omdat het om vijf maanden aan niet-gefactureerde sessies gaat. We willen je dan ook zo snel mogelijk verder helpen.
Om je probleem met de facturatie en het 'andere pasnummer' op te lossen, hebben we specifieke accountinformatie van je nodig. Zou je de details van je account en de situatie (zoals de datum waarop de facturatie stopte en het pasnummer dat je gebruikt) kunnen sturen naar support@road.io?
Nogmaals excuses voor de slechte ervaring. We hopen je via e-mail snel en effectief te kunnen helpen.
Vriendelijke groet,
Sjoerd