DNK is een professioneel bedrijf met goed product én vriendelijke medewerkers. Maar DNK gedraagt zich als een monopolist die goed geld wil verdienen. DNK verhoogt de prijzen ieder jaar aanzienlijk en pas na het opzeggen van je contract kun je goedkoper bij DNK de kluis huren. DNK, wees eerlijk en geef iedere klant dezelfde lagere prijs.
Daarnaast verdient DNK aan klanten die hun contract hebben opgezegd. Ook al communiceert DNK dit vooraf, dan is het nog moreel onterecht dat DNK je laat betalen tot het einde van je contract voor een dienst die je hebt opgezegd. Zo kan DNK dubbel verdienen aan dezelfde kluis. Dit bespreekbaar maken levert niets op.
Door hun pittige prijsverhogingen is de prijs/prestatie verhouding helemaal scheef gegroeid. Voor 68% van de DNK-prijs huur je een 4x grotere kluis bij andere kluis verhuurders in het buitenland. Mijn advies zoek een kluis verhuurder met een goede prijs/prestatieverhouding.
Op welke vestiging bent u geweest?
Niet relevant, want mijn kritiek betreft het gehele bedrijf
Laat je klanten altijd de lage prijs betalen, niet pas nadat ze het contract opzeggen.
Betaal je klanten het geld terug over de periode nadat ze stoppen met de huur van de kluis. Ook al communiceer je dit vooraf, het blijft moreel onjuist je ex-klanten te laten betalen voor de dienst die ze hebben opgezegd. Stop met dubbel verdienen aan je kluizen.
Verbeter je prijs/prestatie verhouding. Voor 68% van de DNK-prijs huur je een 4x grotere kluis bij andere kluis verhuurders in het buitenland. Mijn advies zoek een kluis verhuurder met een goede prijs/prestatieverhouding.
Reactie De Nederlandse Kluis:
Beste heer Burlet, bedankt dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u ons bedrijf waardeert. Wat vervelend dat dit uw uiteindelijke ervaring is, excuses voor het ongemak. Het staat u vrij om uw mening en bevindingen te delen echter zijn deze niet volledig juist. Als huurder bent u persoonlijk geïnformeerd bij de start van uw huur, waar ook de algemene huurvoorwaarden meegegeven worden die van toepassing zijn. De maximale tariefaanpassing bedraagt 12,5% voor bestaande klanten, bepaald door de consumentprijsindex van het CBS. Indien dit van toepassing is ontvangt u een toelichting bij een factuur. Daarnaast bieden wij verschillende kluis groottes en prijzen om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen. Hierin is ook na verloop van tijd een keuze mogelijk en denken wij graag mee met onze klanten om dit naar wens mogelijk te maken binnen de gestelde contract voorwaarden. Nogmaals hartelijk dank voor uw review. Wij gebruiken uw feedback voor het verbeteren van onze service. Met vriendelijke groet, De Nederlandse Kluis