Carglass

Hans

Slordig

Uw ervaring

Op zondag en afspraak gemaakt voor een nieuwe voorruit dus dat was lekker snel, meteen aangevinkt dat ik nieuwe ruitenwissers en de nanoprotect coating wilde. Toen ik de auto om 8,15 uur bracht werd er meteen gevraagd of ik een ruitenwisser check wilde terwijl dat ik dat al bij via de afspraakplanner had aangegeven over de nanoprotect werd helemaal niets gevraagd. De nanoprotect coating is ook niet aangebracht terwijl ik dat wel had aangegeven.
Bij het ophalen zat er een soort luchtbel bij de regensensor dus toen even navraag gedaan bij de medewerker. Volgens deze man zal de luchtbel vanzelf binnen twee maande weggaan(ik ben benieuwd) tevens vertelde hij dat de sensor niet op licht/infrarood werkt maar dat deze werkt op het getik van de regen op het voorraam! Hij is zelf waarschijnlijk een beetje getikt want de sensor werkt gewoon met infrarood. Dus tijd voor een nascholingsklasje! Volgens mij is de rechter ruiten wisser iets te hoog teruggeplaatst maar dat laat ik mijn autodealer wel even checken als ik voor een onderhoudsbeurt ga.
De voorruit zit er verder prima in maar er zijn dus wel wat vreemde dingetjes.

Score voor Carglass: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Afgenomen dienst: