Niet erg tevreden🥴
Uw ervaring
Vanuit de Verzekeringsmaatschappij hier naartoe verwezen.
Entree en service was zeer netjes en vriendelijk.
Een afspraak gemaakt voor het vervangen van de kleine zijruit in de achterdeur.
De dag vd afspraak de auto geleverd, wordt ik niet veel later gebeld dat er een voorruit is besteld ipv een zij ruit.
Nog al een verschil in formaat lijkt me.☺️
Maar goed dit kan gebeuren, samen overeen gekomen dat ik de auto laat staan tot de volgende dag en dat de juiste ruit geleverd en geplaatst wordt.
Zo geschiedde, volgende morgen om 09:15 staat de auto klaar.
Ik loop naar de auto om de ruit te bekijken, deze is top gewoon een Mercedes Originele ruit.
Alleen blijken ze geknoeid met de lijm in mijn deurpost.
Er wordt gelijk ontkent door een vd medewerkers dat het niet van hen komt.
“ wij gebruiken geen witte lijm of primer”.
De hoofd monteur wordt er bij gehaald vanuit een afspraak.
Deze blijkt ook de ruit geplaatst te hebben.
En geeft aan dat het zijn fout was, auto wordt naar binnen gereden om te proberen of de lijm verwijderd kan worden.
Tevens vraag ik, jongens kunnen jullie de achterbank ook even uitzuigen, ligt nog vol met glas.
Moet ik eerlijk zeggen dat daar absoluut niet moeilijk over werd gedaan.
Uiteindelijk is de lijm niet zonder schade te verwijderen.
Ik mag de auto nu naar schadehersteller brengen en het wordt vergoedt door Carglass.
Al met al misschien een beetje pech gehad deze keer, over de service en klantvriendelijkheid niks te zeggen op die ene directe ontkenning na dan.
Nu hopen dat alles netjes wordt opgelost.
Reactie Carglass:
Bedankt voor uw review. Vervelend dat de afspraak niet helemaal vlekkeloos is gelopen. Gelukkig is er al voor een oplossing gezorgd en geeft u ons de kans het ook netjes voor u op te lossen. Groeten Judith van Carglass