Balen, glazen dak niet gelukt.
Uw ervaring
Ik kwam voor een glazen dak voor mijn Toyota Auris Hybrid Wagon. Nadat alle handgrepen in de auto, zonnekleppen en een groot gedeelte van de dak bekleding en dakrail gedemonteerd was, kwamen ze erachter dat het hun niet ging lukken. Ik moet met de auto naar de Dealer (Louwman), daar zijn lange wachttijden.
Het heeft me een hoop belletjes gekost, 4uur bij carglass en 2,5 week geen auto welke nu omdat deze niet regen/waterdicht is in opslag staat.
Mijn ervaring is dus niet best.. uiteindelijk is het mijn probleem.
Jongens waren vriendelijk echter zit het me nu 2 dagen na hun poging en tijdens het schrijven van de review niet helemaal lekker.
Wel moet ik erbij zeggen dat de ze hadden aangeboden de bekleding en dakrail weer terug te plaatsen (wanneer dit nodig zou zijn). Dit werd door de dealer (Louwman) afgeraden omdat, door alle elektra en een hoop airbags het nauw komt dat alles op de juiste wijze terug geplaatst wordt. En dat het dan 2,5 week later weer los moet, wat ook niet bevorderlijk is voor alle klipjes, klemmen hemel enz.
Het is in ieder geval erg balen, dit had ik niet verwacht. Wellicht moeten ze deze klussen niet aannemen en dient dit standaard bij de dealer of andere specialist te gebeuren. Hier is dan al het juiste gereedschap, tijd en kennis aanwezig voor zo een grote specifieke klus.
Mijn Niet aanbeveling is m.b.t. het glazen dak en zegt niets over voorruiten en ander werk welke door carglass wordt uitgevoerd.