Carglass

Antoinette

Carglass Spijkenisse

Uw ervaring

Carglass reclames zijn heel goed maar de praktijk bij Carglass Spijkenisse is toch heel anders.
De voorruit van mijn auto moest vervangen worden dus afspraak gemaakt en gebracht.
-Nadat de voorruit was vervangen zat de auto onder vuile zwarte vegen, maar goed dat kun je schoonmaken zou je zeggen.
- nadat de auto naar buiten gereden was, viel het ineens op dat de ruitenwissers verkeerd om gemonteerd waren, dus weer terug naar binnen.
- nadat ik thuis was gekomen viel het op dat dat de zijraam rubbers niet goed vast zaten. Dus weer terug naar Carglass.
De monteur die met de voorruit bezig geweest was zei dat hij het wel had gezien maar dat de bevestigingsijzertjes waar het rubber ingeklikt kan worden verroest waren en dat ik maar naar de dealer moest gaan en vragen of zij nieuwe ijzertjes konden lassen. Als dat niet zou lukken kon ik wel terugkomen en zou hij het rubber helemaal vast kitten maar dan moest ik er wel rekening mee houden dat het raam kapot gemaakt moest worden als deze ooit verwijderd zou moeten worden?
Ik was er intussen wel klaar mee, zeker omdat de monteur niet eens had verteld dat hij de rubbers niet goed vast kreeg en mij in eerste instantie gewoon weg had laten gaan.
Maar goed op weg naar de dealer om te vragen of ze ijzeren bevestigingsplaatjes konden lassen, op nog geen centimeter afstand van een nieuw ingezette voorruit. De Carglass monteur weet natuurlijk niet dat als je last er hitte vrijkomt. Maar goed met iemand van de receptie naar de auto gelopen en naar de rubbers gekeken, bleek dat de bevestigingsijzertjes er helemaal niet zo slecht aan toe waren maar dat de Carglass monteur de zachte rubber rand in de ijzeren bevestigingsrand probeerde duwen ipv van de hardere rubber rand die in het midden van het raamrubber zit. Het is ook raar dat hij de monteur zei dat hij het rubber helemaal vast zou kitten terwijl het rubber maar 3 bevestigingspunten nodig heeft.
Als dit de expertise is die Carglass uitdraagt, dan kan je maar beter naar een ander bedrijf op zoek gaan.

Reactie Carglass:

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Ik heb je melding doorgestuurd naar de afdeling Customer Service, zij zullen het verder oppakken. Excuses voor het ongemak en alvast een fijn weekend gewenst!
Marja
Customer Service Carglass®

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: