Bij het bestellen kwam ik niet in het betaalveld en heb contact opgenomen met het bedrijf. Deze heeft mij vrij snel een link gestuurd voor de betaling. Betaling zelfde avond nog betaald.
Helaas heeft iemand in de winkel het artikel verkocht zodat mijn bestelling niet door ging. Dit kwam omdat er geen betaling binnen was. Vreemd, bestelling gedaan en betaling was onderweg.
Eigenaar heeft direkt een alternatief gestuurd, wanneer artikel niet goed was zouden alle kosten vergoed worden, dus wel netjes opgelost, maar ik was niet blij.
Sterke punten / Strong points
Goede service
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Beter in de gaten houden wat op de site is verkocht en niet alsnog verkopen in de winkel.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Helaas is het zo gelopen, dit is een uitzonderlijk geval. U had niet betaald dus de order was nog niet gereed gemaakt, vervolgens word het laatste shirt die zelfde dag in de winkel verkocht. In de avond word de order wel betaald waardoor dit dus is mis gelopen.
Wat mij wel verbaasd is dat u de snelheid levering en de info verloop order een 0 geeft, terwijl uw bestelling direct na betaling is verzonden, en u alle info heeft gehad die wij maar hebben kunnen geven aan u. Ik heb mijn beste gedaan voor u, maar doordat u zelf niet gelijkt betaald heeft is dit helaas gebeurt.mvg Biggymanskleding