Gisterenmorgen 30 juni ‘21 ,juist de Brennerpass afgereden richting Bregenz, plots een melding dat de bandendruk van rechter achterwiel minder is. Na controle niets verdacht gemerkt.
Ter hoogte van afrit Telfs, nadat ik vond dat de wagen niet erg koersvast was ,de parking opgereden.Daar sta je volgeladen wagen om 8.20 h s’morgens.
Daar in de huidige wagens geen reservewiel (of hoogstens een noodwieltje zit) zit was het gedaan met rijden.Meestal krijg je ook de bouten niet los.
VAB gebeld 8.38 h, tot onze grote verbazing stond er 20 minuten later een Oostenrijkse bijstand wagen achter ons, 15 minuten later stond ons noodwiel erop.Hij bracht ons naar een bandencentrale in Telfs,afgeklokt om 9.48 h reden we daar buiten met een nieuwe achterband. We kregen zelfs onderweg nog een telefoon van VAB of we al terug mobiel waren. Graag willen we via deze weg nog eens onze dankbaarheid uitdrukken, zeker ook aan de dame die aan de lijn was en ons geholpen heeft (spijtig genoeg zijn we in dat stressmoment haar naam vergeten).
Reactie VAB:
Beste familie Van Saet, eindelijk op die langverwachte reis kunnen vertrekken en dan stranden met een lekke band... Ik kan me voorstellen dat het de nodige stress met zich meebracht. Op zulke momenten is het prettig om te weten dat je ook in Oostenrijk kan rekenen op onze pechbijstand.