Beste, In augustus 2018 heb ik bij jullie een Peugeot RCZ gekocht. Er was een groot olieverbruik met deze, de oplossing die toen is aangeboden overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik kreeg zomaar eventjes een nieuwe motor aangeboden, tevens werd ook nog de koppeling vervangen. Tijdens deze herstelling kreeg ikzelf nog een vervangwagen aangeboden. Nu 6000 km verder geniet ik elke rit van mijn prachtoccasie en de TOPservice die jullie mij hebben aangeboden ! Ik zal in ieder geval het niet nalaten mijn verhaal de verkondigen van de service die jullie geven aan jullie klanten. Mijn hartelijke dank gaat tevens uit naar de personen waar ik rechtstreeks met in contact ben geweest, namelijk Wim & Dirk (Zwijndrecht) en Freddy (Sint-Niklaas) mensen die een hart hebben voor hun job !!! Getekend, een meer dan tevreden klant. Met vriendelijke groeten, Van der Vieren Nico - Hoboken