Ik heb de wagen van mijn zoon overgenomen, die al meer dan anderhalf jaar in de garage stond en administratief niet meer in orde was. Daar ik de te volgen stappen niet kende, heb ik aan VAB advies gevraagd. En VAB kon mij geen gepast antwoord geven : bij overname van een voertuig tussen ouders en kinderen (of omgekeerd) is geen voorafgaande keuring nodig, maar moet enkel de verzekering de inschrijving op andere naam aanvragen (roos formulier met vignet en vermelding dat het om een overname tussen ouders / kinderen gaat). Dus daarvoor iets mindere score. Maar toen het voertuig administratief in orde was, maar niet rijvaardig omdat de batterij natuurlijk volledig plat (en volgens uw wegenwachter ook door het lange staan defect), heb ik de hulp van VAB ingeroepen. De wegenwachter was zeer competent, heeft het voertuig aan de praat gekregen en heeft me nadien naar de BMW-garage begeleid, omdat de wagen volgens hem onstabiel was en op elk ogenblik weer kon stilvallen. Voor deze interventie en hulp geef ik de hoogst mogelijke score.
Reactie VAB:
Dag mevrouw van Lil,
Ik bedank je voor het aangename telefoongesprek. We bieden onze verontschuldigingen aan dat je niet meteen de juiste informatie kreeg in verband met de overdracht. Ik geef je opmerkingen door aan onze collega's zodat we de klanten in de toekomst snel de juiste informatie kunnen verschaffen. Fijn om te horen dat je verder heel tevreden was over het handelen van onze wegenwachter.