Tom De Meersman
Vlot en snel geleverd
In tegenstelling tot webshops met een goede service moet je hier 3.95 euro betalen bij retourneren. Als je dan zegt nooit nog iets te bestellen stelken ze een tegiedbon voor... Nooit bestel ik hier nog iets! Wat een afknapper!!!
Super goe
top service, waardige producten, respect naar de klant, aangename gifts
netjes en snel geleverd
Snelle levering, veel keuze , top producten
Zeer goede service en snelle levering. Goede producten.
Zeer snelle levering , de dag erna had ik mn bestelling reeds in huis.
Goede service en snelle levering
Zeer goede service
Goede producten, snelle levering zoals beloofd
Duidelijke site, goede producten, super snelle levering
Goede producten en goede service
Gewoon top
Zeer snel geleverd, tevreden van de producten , alleen jammer dat ze zo populair zijn en daarom mijn favoriete smaken er niet altijd zijn!
XXL Nutrition verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XXL Nutrition heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goe
top service, waardige producten, respect naar de klant, aangename gifts
netjes en snel geleverd
Snelle levering, veel keuze , top producten
Zeer goede service en snelle levering. Goede producten.
Zeer snelle levering , de dag erna had ik mn bestelling reeds in huis.
Goede service en snelle levering
Zeer goede service