Alex
Prachtige mooie tuinkussens gekocht, in 1 kussen zat een weeffout, foto gemaild en de volgende dag al een nieuwe hoes in huis. Wat een top service!!!
- Sterke punten
- Geweldige service
- Product of service:
- Tuinkussens
Prettige website, prettig geprijsd en snelle levering.
Goede ervaring met tuinkussenswinkel.nl
Zie onder
Prima service
Correcte en snelle behandeling van bestelling
Wij zijn zeer tevreden
prima contact en sevice
Heb tuinkussens besteld via de website. Gebeld met klantenservice.
heel snelle levering en keurig verpakt
Ben zeer tevreden, zowel van het bedrijf als van mijn bestelling.
prima ervaring. snelle levering. duidelijke omschrijving van artikel zodat je weet wat je kunt verwachten.
prima service, duidelijke website, snelle levering
Alleen bij aanschaf tuinstoelkussens
Bestelling is goed verlopen contact met het bedrijf is zowel telefonisch als per mail goed verlopen.
Tuinkussenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinkussenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinkussenwinkel.nl
Lekdijk 1
3958ND Amerongen
Prettige website, prettig geprijsd en snelle levering.
Goede ervaring met tuinkussenswinkel.nl
Zie onder
Prima service
Correcte en snelle behandeling van bestelling
Wij zijn zeer tevreden
prima contact en sevice
Heb tuinkussens besteld via de website. Gebeld met klantenservice.
heel snelle levering en keurig verpakt
Ben zeer tevreden, zowel van het bedrijf als van mijn bestelling.
prima service, duidelijke website, snelle levering
Alleen bij aanschaf tuinstoelkussens