Robby
- Verbeterpunten of tips
- Niks
- Product of service:
- Nevelspuit beta
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer goed
Uitstekend
Een fijne snelle service
Veel te late levering, geen beloofde doorgevoerde adreswijziging. Kortom: waarom hier bestellen?
de volgende dag in huis ,was niet gelogen!. echt hele snelle verzending !
Beter als dit kan niet
Betrouwbaar
Plezierig
Mijn artikel was bij toolmax.nl het goedkoopst en stond de dag nadien aan mijn deur (België).Top klantenservice.
Prima product en snelle levering.
donderdagnamiddag besteld en de vrijdagmorgen al geleverd in Belgie. Vlotte afhandeling.
niet bezorgd..foutje bij afleveradres,wel goed opgegeven.
Zeer prettig contact, snelle levering
Snelle levering en goed assortiment
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer goed
Uitstekend
Een fijne snelle service
de volgende dag in huis ,was niet gelogen!. echt hele snelle verzending !
Beter als dit kan niet
Betrouwbaar
Plezierig
Prima product en snelle levering.
niet bezorgd..foutje bij afleveradres,wel goed opgegeven.
Zeer prettig contact, snelle levering
Snelle levering en goed assortiment