Eli Sweet House

top

Marc Vrielink

Marcel

Estelle

Snelle levering, vriendelijke werknemers aan de telefoon! Kan dit bedrijf zeker aanraden.

Fran Casariego

Prima product en snel geleverd.

tomatenkwekerij van Rens

prima, snelle levering

Alice

Snelle levering goede service

Shan Sew

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tot 2x toe niet geleverd! Ze bellen op je telefoon, maar niet aan de deur ondanks dat er iemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen.

R.Beerthuizen

Het bestelde artikel snel en netjes ontvangen en alles was zoal omschreven op de site. Bedankt hiervoor

Vv hees

Snelle levering en hele goede prijs

Hettie Doppen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 5 x een mail moeten sturen om een proefzending van biologisch afbreekbare doekjes te ontvangen, er werd niet of slecht gereageerd. Uiteindelijk heb ik vooraf moeten betalen (€ 6,95) voor de verzending en ontving ik 8 kleine doekjes die in een grote doos verpakt waren. Ze hadden ook in een enveloppe gepast.

Alletta Kuil

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mala Baldi

SterSterSterLege sterLege ster

Alleen vind ik het jammer dat je niet kan zien wanneer ze langs komen . En vandaag besteld morgen in huis. Wat niet waar. Maar verder wel Ok.

TakeAware - Friendly Disposables verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TakeAware - Friendly Disposables heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 23 maart 2021

TakeAware - Friendly Disposables

“Wij geloven dat het ontzorgen in duurzame disposables beter kan. Altijd.” Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen. We winden er geen doekjes omheen: wij willen duurzaamheid.

Van Kerckhoffstraat 2

Marc Vrielink

Marcel

Estelle

Fran Casariego

Prima product en snel geleverd.

tomatenkwekerij van Rens

prima, snelle levering