Eli Sweet House
Kwaliteit en snel geleverd
top
Snelle levering, vriendelijke werknemers aan de telefoon! Kan dit bedrijf zeker aanraden.
Prima product en snel geleverd.
prima, snelle levering
Snelle levering goede service
Tot 2x toe niet geleverd! Ze bellen op je telefoon, maar niet aan de deur ondanks dat er iemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen.
Het bestelde artikel snel en netjes ontvangen en alles was zoal omschreven op de site. Bedankt hiervoor
Snelle levering en hele goede prijs
Ik heb 5 x een mail moeten sturen om een proefzending van biologisch afbreekbare doekjes te ontvangen, er werd niet of slecht gereageerd. Uiteindelijk heb ik vooraf moeten betalen (€ 6,95) voor de verzending en ontving ik 8 kleine doekjes die in een grote doos verpakt waren. Ze hadden ook in een enveloppe gepast.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Alleen vind ik het jammer dat je niet kan zien wanneer ze langs komen . En vandaag besteld morgen in huis. Wat niet waar. Maar verder wel Ok.
TakeAware - Friendly Disposables verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TakeAware - Friendly Disposables heeft de volgende resultaten bereikt:
TakeAware - Friendly Disposables
Van Kerckhoffstraat 2
9714 BN Groningen
Kwaliteit en snel geleverd
top
Prima product en snel geleverd.
prima, snelle levering
Snelle levering goede service