Tijhof

Erg goed en we zijn erg tevreden

Rd

Positief

SterSterSterHalve sterLege ster

Ervaring is goed. Tot nu toe geen problemen. Wel jammer dat we op laatste moment te horen kregen dat er geen subsidie meer was bij aanschaf van de volgende elektrische auto.

Tot nu toe goed

Van Vliet

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Leasecontract is snel geregeld maar vervolgens sta je er alleen voor. Klachten over niet te leveren trekhaak worden na half jaar nog steeds niet opgepakt terwijl leasecontract daar o.a. juist voor werd afgesloten.

Sjaak

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het voelt niet als klant maar als nummer. Totaal geen betrokkenheid. Alleen communicatie via de dealer die zich verschuilt achter de macht van Skoda financiële services. En zo sta je er dus als klant aan de zijlijn.

Skoda007

Gewoon

Gerard Keilholtz

Zakelijk

Thomas Hoogland

Tot op heden prima.

Joost

Alles prima en snel geregeld. Facturen zijn duidelijk.

SterSterSterSterLege ster

Goed, tot nu toe was het niet nodig om contact op te nemen.

Alain

Nog nooit een probleem gehad met SFS

Evaluatie dienstverlening

Škoda Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juli 2021

Škoda Financial Services

Škoda Financial Services is een internationale speler. In Europa zijn wij de grootste automotive bank en mondiaal een van de grootste spelers op het gebied van financiële dienstverlening in de automotive markt. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op veel kennis en ervaring op het gebied van financieren, leasen, verzekeren en mobiliteit. Die combinatie maakt onze dienstverlening uniek. Kijk je al uit naar je nieuwe Škoda? Of liever een occasion? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze aanschaffen? Škoda Financial Services helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Tijhof

Zakelijk

Thomas Hoogland

Tot op heden prima.

Joost

Alles prima en snel geregeld. Facturen zijn duidelijk.

SterSterSterSterLege ster

Goed, tot nu toe was het niet nodig om contact op te nemen.

Alain

Nog nooit een probleem gehad met SFS