Reviews

9.2 / 10
2119 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Fotopresentatie
9.2/10
Locatie
9.4/10
Professionaliteit
9.2/10
Gastvrijheid
9.4/10
Fotoshoot
9.4/10
Beleving
9.2/10
Communicatie
9.2/10

2119 Reviews

Peter

10/10

Heel leuk geholpen door Margo, en onwijs mooie foto's

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

Niks


Sonia

10/10

Hele mooie foto s vriendelijk personeel en lekkere koffie

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

niks ben erg tevreden met de foto s en super vriendelijk personeel top!!!


Matthijs

9/10

Hele leuke spontane foto's. Lekker laagdrempelig.

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

Niks


Amy

10/10

-

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

-


Sabine van Zomeren

2/10

Niet geweldig, werd weinig geluisterd door fotograaf. Leek erop dat ze vooral baalde dat ze op zondag moest werken. Weinig input of pogingen om het mee leuk te maken voor kleine kinderen. Vrijwel... Niet geweldig, werd weinig geluisterd door fotograaf. Leek erop dat ze vooral baalde dat ze op zondag moest werken. Weinig input of pogingen om het mee leuk te maken voor kleine kinderen. Vrijwel geen gelukte foto's. Wens was mooie familiefoto voor in een ronde lijst. Werden geïnstrueerd om telkens met zijn alle op 1 rij te staan of liggen.(dit past niet in een ronde lijst.) Het zijn echt "tata be like foto's" iedere shoot is voor iedereen hetzelfde.

Sterke punten:

Ze kunnen direct na de shoots een overzichtje laten zien, mits je hier naar vraagt

Verbeterpunten of tips

Enthousiasme vanuit fotograaf en beter luisteren naar wensen ipv het standaard riedeltje.


Pien van Leeuwen

10/10

Ik kocht 2 x een giftcard en hoe dit cadeautje bevalt hoort u dus eventueel van de ontvanger. Zelf heb ik een aantal jaren geleden een perfecte ervaring opgedaan in locatie Den Bosch! DUS DEZE... Ik kocht 2 x een giftcard en hoe dit cadeautje bevalt hoort u dus eventueel van de ontvanger. Zelf heb ik een aantal jaren geleden een perfecte ervaring opgedaan in locatie Den Bosch! DUS DEZE FEEDBACK SLAAT OP 1998...

Sterke punten:

De Winterkorting...dat maakt het aantrekkelijk om een giftcard voor onder de kerstboom te kopen....( dit antwoord betreft december 2022)

Verbeterpunten of tips

Helaas bezorgde Tante POS slechts 1 van de 2 bestellingen tot nu toe, dus de 2e komt pas (helaas)na de kerst. Misschien toch 2 orders in dezelfde enveloppe doen???


Renske

9/10

Hele leuke, spontane shoot,! Nina had veel creative ideeen, was geduldig en maakte dat we ons op ons gemak voelden

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

-


Nint

10/10

Het was een onwijs leuke fotoshoot. uitermate genoten met mijn modellen gezin.

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

super gave props erbij! hip!


Jaap

9/10

Mooie foto's . prettige fotografe welke goed geluisterd heeft naar onze wensen.

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

Geen opmerking, service is prima.


Dana

10/10

Fijne begeleiding, goed meegedacht.

Sterke punten:

-

Verbeterpunten of tips

niets