Reviews

9.5 / 10
1855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1855 Reviews

G. Boekelo

8/10

Heeeerlijk vlees, klantvriendelijk en heel belangrijk, de dieren hebben een goed leven bij deze boerderij.

Sterke punten

Altijd een leuke aanbiefing of korting

Verbeterpunten of tips

Kan de verpakking ook anders ipv het vele plastic!? En het lijkt me leuk om wat meer recepten te kunnen ontvangen bij sommige vleessoorten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Joke Tjeerds

10/10

Het bestellen is ons goed bevallen, alles volgens afspraak

Sterke punten

prima

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Lehmann

10/10

Heerlijk vlees, heel goed service

Sterke punten

Super qualiteit van het vlees, en alles goed geregeld

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ida J. Bertelsmann

10/10

Super kwaliteit

Sterke punten

Superkwaliteit vlees en bijzonder zorgvuldige verpakking. Sterk punt is dat de verpakking per stuk vlees zo gelabeld is dat het meteen de vriezer in kan. 👍🏼👍🏼👍🏼⭐️⭐️

Verbeterpunten of tips

Niets te verbeteren.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker weten.


bregman

10/10

Prima ervaringen, goede kwaliteit en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt dat tot volle tevredenheid opgelost

Sterke punten

ze leveren niet alleen kant en klare pakketten, maar ook los vlees

Verbeterpunten of tips

nee, ben zo heel tevreden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


G.

10/10

Heerlijk vlees tegen goede prijs

Sterke punten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Nette communicatie
Prima levering

Verbeterpunten of tips

Misschien in de standaardpakketten nog meer keuze om verschillende stukken vlees in te stellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja,goed verpakt. Fijn dat de "ijszakken" niet van plastic zijn en te hergebruiken zijn.


Marit welmers

10/10

Prima vlees en service

Sterke punten

kwaliteit is goed

Verbeterpunten of tips

heb ik niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.heel makkelijk


AA van de Wetering

10/10

Ik bestel al een paar jaar bij van onze boer, het is super

Sterke punten

Heerlijk vlees, nette verpakking, en keurig op tijd geleverd.

Verbeterpunten of tips


Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


A.Pols

10/10

Heerlijk vlees, alles duidelijk gecommuniceerd, goed verzorgd afgeleverd, hadden alleen de laatste keer geen jonge kaas , maar behoorlijk belegen.

Sterke punten

Zorgvuldig , zeer goed vlees.

Verbeterpunten of tips

Let op uw partners of ze net zo’n goed product leveren als jullie.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja , want er wordt info meegestuurd.

Reactie Samen een koe kopen:

En.., wanneer u dit even bij een volgende bestelling doorgeeft d.m.v. een opmerking in het daarvoor bedoelde vakje, leveren wij de 'Jonge' gewoon op onze kosten mee. Fouten kunnen en mogen gemaakt... En.., wanneer u dit even bij een volgende bestelling doorgeeft d.m.v. een opmerking in het daarvoor bedoelde vakje, leveren wij de 'Jonge' gewoon op onze kosten mee. Fouten kunnen en mogen gemaakt worden, het is belangrijk dat ze goed opgelost worden. Ook daar doen wij ons uiterste best voor.


Essie

10/10

Prima

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees en de etiketten op de portieverpakkingen

Verbeterpunten of tips

ik weet geen verbeterpunten; alles was prima in orde

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja