Reviews

9.5 / 10
1368 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1368 Reviews

A.C.van der Wel

10/10

Wij zijn buitengewoon tevreden. Het rundvlees en de kipfilet waren net zo lekker als we van 30 jaar geleden gewend waren.

Sterke punten

Vooral dat je bestelling thuis wordt afgeleverd.

Verbeterpunten of tips

Weet ik niet zo gouw.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.


Anoniem

10/10

Prima

Sterke punten

heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

ruimere levertijden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Etty Koops

10/10

(H)eerlijk vlees gegeten ook tijdens de kerstdagen gegourmet, wij proefden allemaal het verschil.

Sterke punten

Het wordt keurig verpakt, per hoeveelheid die je wil, verzonden en aangeboden op de vrijdagavond, ideaal.

Verbeterpunten of tips

Het schakelen van het ene product naar het andere op de website ging nog weleens wat lastig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk verpakt, per stuk of per 3 als je dat wilt.


Anoniem

10/10

Heerlijk vlees van uitstekende kwaliteit.

Sterke punten

uitstekende kwaliteit en handzame verpakking

Verbeterpunten of tips

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer tevreden


Anoniem

7/10

Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1... Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1 december niet compleet.
De hazenpeper zat er niet bij. Ik heb het laten weten via de chat en deze zou nageleverd worden maar helaas heb ik die nooit ontvangen. Vanwege de de drukke tijd rond kerst heb ik het zo gelaten.
Ik geloof wel dat het een goed bedrijf is maar er gaat waarschijnlijk met het inpakken van de bestellingen wel iets mis.

Sterke punten

geweldig vlees

Verbeterpunten of tips

inpakken van de bestelling

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Anna

9/10

Prima

Sterke punten

Na tefoontje voor verandering ,goed opgelost .

Verbeterpunten of tips

Zou fijn zijn om meer kant en klaar produkten te kunnen kopen ,zoals bv. kip corden blue of gemarineerde vlees ,kip of zo !

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goed


Anoniem

9/10

Prima

Sterke punten

Helder keuze menu, fijn te kunnen kiezen in porties bij verpakking.

Verbeterpunten of tips

Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je... Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je boodschappen. En, die betaalproblemen komen vaak omdat niet heel duidelijk is waar je kortingscodes moet invullen. Dan ga je terug naar eerdere schermen en dan ben je alles kwijt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Bestelgemak kan beter, rest prima


Vera

10/10

Heerlijk, eerlijk vlees

Sterke punten

Je kunt zelf een pakket samenstellen en de kwaliteit is fantastisch.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut


bennie achterkamp

10/10

We zijn zeer tevreden

Sterke punten

bijna altijd bereikbaar

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Anoniem

10/10

Super

Sterke punten

Goede communicatie

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker