Reviews

9.5 / 10
1244 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1244 Reviews

Hans Stukart
10/10

Eindelijk gelegenheid gehad om met kerst het staartstuk soldaat te maken! Eerst "sous vide" gegaard en afgebakken op de houtskoolBBQ. Zo naturel mogelijk. Zout en peper, beetje gearomiseerd met...

Sterke punten

De kwaliteit, de kwaliteit en de kwaliteit zijn de 3 sterkste punten!

Verbeterpunten of tips

Niks op af te dingen!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

makkelijk genoeg, (als je ff doorhebt hoe het werkt)


Swinkels
9/10

Heel goed. Prima service, prima products.

Verbeterpunten of tips

Ik vind de porties vaker te groot. Gezien de verzuring is het beter niet teveel vlees te eten en dan is 150 gram in mijn optiek teveel.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, prima! Enkel jammer vh vele plastic.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Marianne,

Allereerst hartelijk dank voor het prachtige cijfer, wij zijn er trots op!
De opmerking over het plastic zal snel overbodig zijn. Wij zijn druk bezig dit ernstig te reduceren en komen binnenkort met een gepaste oplossing. Wij zijn steeds bezig het gehele proces zo veel mogelijk te verduurzamen. Ik houd u daar natuurlijk van op de hoogte.

Vr.Gr. Kirsten Marsman


Willem Erné
10/10
(Bewerkt)

Zeer goed

Sterke punten

Zeer goede kwaliteit, zeer schappelijke prijs

Verbeterpunten of tips

Inmiddels kan het vlees lokaal worden afgehaald, wat voor mij als grensbewoner in Duitsland zeer prettig is.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, vooral omdat je al enige tijd je eigen pakket kunt samenstellen.


Simone Zomer
9/10

Heel prettige ervaring, eenvoudige manier van bestellen en heldere info omtrent de uitlevering.

Sterke punten

Erg goede kwaliteit van het vlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Kees
5/10

Ik heb tweemaal ongeveer 3 kilo kaas besteld bij deze firma. De tweede keer was de kaas niet goed geseald waardoor het ging schimmelen. Ik heb daar een mail over gestuurd maar heb daar nooit enige...

Verbeterpunten of tips

Reageren op mails die aangeven dat het product niet in goede orde is ontvangen.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Kees, wat jammer om deze reactie te moeten ontvangen, juist omdat wij klant vriendelijkheid en een snelle reactie geven op vragen , hoog in ons vaandel hebben staan en daar eigenlijk mede om gewaardeerd worde met een 9,5.
In verband met de drukte voor Feestdagen is uw mailtje ons ontschoten.

De kwaliteit van de kaas is prima, over de smaak ervan valt natuurlijk altijd te twisten., dat kan :)


Henny stremme
8/10
(Bewerkt)

Heerlijk vlees .

Sterke punten

Rundvlees supergoed

Verbeterpunten of tips

Andere bezorgservice nemen .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja makkelijk hoe het ingepakt is


A. Benneker
10/10

Er ging iets niet helemaal goed bij het bestellen en dit is perfect opgelost. TOP

Sterke punten

Makkelijk bestellen - mogelijkheid tot zelf samenstellen van pakket - goede klantenservice - snelle reacties op vragen

Verbeterpunten of tips

Ti: bereidingstijd op sticker

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk


couenberg, joop
9/10

Keurig op tijd geleverd conform de belofte. Inhoud was ook overeenkomstig de verwachting

Sterke punten

Had de inhoud van de bestelling nodig bij een familie bijeenkomst en de datum hiervan wist ik pas kort ervoor. Derhalve had de bestelling slechts een hele korte levertijd en moest de bestelling op tijd worden geleverd. Alles prima uitgevoerd

Verbeterpunten of tips

Heb zelf wel enig bezwaar tegen het vaste bedrag dat besteed moet worden bij een tussentijdse bestelling.
Wel altijd blijven opletten dat de slager steeds het gevraagde en dus ook het verwachte product levert en niet vellen verstopt in bijv de rollade of vlees levert met veel pezen. Service op de kwaliteit is de voorwaarde voor goede en blijvende klantenbinding


Anoniem
10/10

Zeer betrokken mensen. Denken mee, reageren en zijn klantvriendelijk!

Sterke punten

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Goed verpakt vlees met sticker met informatie over houdbaarheid.

Verbeterpunten of tips

Toevoegen van basisrecepten op de website voor bijvoorbeeld het stoofvlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!
Men dient wel te beseffen dat wanneer er een bestelling is geplaatst, het nog een paar weken kan duren voordat je het vlees kunt verwachten.


Diana
10/10

Prima, goed vlees. Betrouwbaar

Sterke punten

Betrouwbaar, komen afspraken perfect na. Goede communicatie waarbij we via de mail op de hoogte worden gehouden over het proces.

Verbeterpunten of tips

Nee, zijn zeer tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, duidelijke informatie op het product. Minimale verpakking, dus vriendelijk voor het milieu.