Reviews

9.5 / 10
1321 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1321 Reviews

Anoniem

10/10

Gemakkelijk bestellen, de mogelijkheid om zelf samen te stellen, prima kwaliteit en een vlotte bestelling. Kortom een aanraderšŸ‘šŸ¼šŸ‘


Barbara Somers

8/10

Alles is erg goed geregeld.

Sterke punten

vlees is keurig geportioneerd

Verbeterpunten of tips

Ik vind de receptenindex nogal rommelig. Als ik bv. rundvlees in tik, krijg ik inderdaad veel rundvleesrecepten maar ook die van gepocheerd ei........

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Theunissen

10/10

Mijn ervaring is heel positief

Sterke punten

De verpakking en labels is efficiƫnt en netjes.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ook de lijst is gemakkelijk je weet wat er nog op voorraad is.


Peter van Ittersum

10/10

Helemaal okƩ, uitstekende service en dito kwaliteit van het vlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

gemakkelijk in gebruik, in bruikbare porties te bestellen zodat het zo de vriezer in kan.


A de Vries

8/10

Wij zijn erg tevreden over het functioneren van uw bedrijf. Komen we er niet uit vwb de bestelling dan worden we naar volle tevredenheid geholpen .
Het bestelde product is prima, we genieten...
Wij zijn erg tevreden over het functioneren van uw bedrijf. Komen we er niet uit vwb de bestelling dan worden we naar volle tevredenheid geholpen .
Het bestelde product is prima, we genieten er steeds weer van. Mijn enige opm. is dat voor ons tweeen de porties meestal wat groot zijn( maar daar hebben we zelf een oplossing voor, b.v. 2dagen doen over 1portie!) De door u gekruide producten vinden we wat aan de pittige kant, mag wat minder zout. Maar vergeleken met " vlees uit de super" is uw product van topkwaliteit, dus niets dan lof!!!

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Zie mijn opm boven

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker

Reactie Samen een koe kopen:

Beste A. de Vries, Wanneer u ons de volgende keer laat weten dat u het liefst uw vlees ongekruid ontvangt, dan kunnen wij dit zo voor u verzorgen. We hebben immers een eigen slager die alles op... Beste A. de Vries, Wanneer u ons de volgende keer laat weten dat u het liefst uw vlees ongekruid ontvangt, dan kunnen wij dit zo voor u verzorgen. We hebben immers een eigen slager die alles op ambachtelijk wijze klaarmaakt. Ook de porties kunnen per stuk verpakt worden. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten. Ouderwets vlees met ouderwetse service, zullen we maar zeggen.


Bert

10/10

Prima ervaring, we moesten de levering even wat uitstellen vanwege vakantie, na contact met Kirsten was dat snel geregeld.
Vleespakket is zoals je het mag verwachten, erg smaakvol.

Sterke punten

Contact met het bedrijf is uitstekend, je kan er je vragen kwijt en die worden erg snel beantwoord.
De levering is adequaat, prima geregeld.

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker de website is duidelijk en je weet wat je besteld


Sonja Verheul

10/10

Correcte en duidelijk communicatie. Fijn dat je via de mail op de hoogte word gehouden .

Sterke punten

Er is veel duidelijkheid. Het gemak van zelf samen stellen, maar ook een pakket bestellen is eenvoudig.
Leuke acties. Maar bovenal, het vlees is echt vlees! De dieren hebben het er zeer goed,...
Er is veel duidelijkheid. Het gemak van zelf samen stellen, maar ook een pakket bestellen is eenvoudig.
Leuke acties. Maar bovenal, het vlees is echt vlees! De dieren hebben het er zeer goed, waardoor je eerlijk vlees eet.

Verbeterpunten of tips

In de pakketten zitten soms teveel vleesproducten die je weinig tot niet gebruikt. Maar je kunt daarvoor natuurlijk ook gewoon zelf samenstellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Anoniem

10/10

Geweldige service

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk in gebruik


Jeanette

9/10

Vlees zoals vlees bedoeld is! Super kwaliteit.

Sterke punten

Goede communicatie. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
Verder is duidelijk vermeld wat het is en tot wanneer het te gebruiken is.

Verbeterpunten of tips

Minder plasticgebruik zou een prƩ zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zoals ik al aangaf is duidelijk op de verpakking te zien wat erin zit en voor wanneer te gebruiken.


CM v Velzen

10/10

Heel fijn bedrijf, keurig verpakt.
En het vlees is ook heerlijk.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja helemaal goed.