Reviews

9.5 / 10
1296 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1296 Reviews

Sjaak Kranenburg

10/10

Zeer te vrede

Sterke punten

het is gewoon goed

Verbeterpunten of tips

nee hoor


H.Rietveld

10/10

Het bedrijf is helder en ziet er goed uit

Sterke punten

Goede kwaliteit beter dan menige slager met een redelijke prijs

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem

10/10

Goede en snelle reactie. Niets mis mee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel fijn de ontvangen porties!


Carolien Hazewinkel

9/10

Voor het eerst n rundpakket besteld, bevalt prima...heerlijk eerlijk vlees...porties precies goed...handig verpakt. Wij zijn zeer tevreden...we gaan zeker ook eens varken en kip proberen.

Sterke punten

Voor ons is t belangrijkste dat de koeien een eerlijk koewaardig bestaan hebben. Duidelijke en open informatie over hetgeen we eten.

Verbeterpunten of tips

Iets minder reclamemails zou wat ons betreft mogen maar dit weerhoudt ons er niet van opnieuw te bestellen 😁

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Janmaat

10/10

Het vlees is netjes in gepakt en gekoeld bezorgt .
Het vlees smaakt zeer lekker je proeft echt zo als vlees hoort te smaken heerlijk top

Sterke punten

Het is makkelijk te bestellen .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Echt heel makkelijk in gebruik


Paul Eilkes

8/10

Vriendelijk en samenwerkend tot een goede keuze te komen tot aankoop van vlees, keurig en goed verpakt komt het vlees bij je thuis.

Sterke punten

Communicatie met klant, levering van het vlees met goede informatie vooraf. Kwaliteit van het geleverde vlees

Verbeterpunten of tips

Sommige vleessoorten anders verpakken zoals tartaar en hamburgers. Komt aan in plastic verpakking waarin het vlees uit loopt geen mooi gezicht. Tartaar en hamburgers moeten schijven zijn

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

De site is makkelijk te gebruiken.


N van der Veen.

8/10

Wij zijn zeer tevreden met ons pakket ,heerlijk mals en lekker .

Sterke punten

Assortiment is duidelijk en dus gemakkelijk samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Controle op verwerking en uitvoering ,blijft altijd nodig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Door alles apart te verpakken waarin je kan zien wat er in zit maakt dat je niet hoeft te zoeken,


Anoniem

10/10

Prima verzorgd. Goed geportioneerd. Kwaliteit is zeker 5 sterren.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja. Porties zijn niet te groot.
Gevacumeerd is erg prettig met duidelijk label wat er in zit met tht er op.


Gisela Bouvrie

10/10

Goed

Sterke punten

Goed op de hoogte gehouden

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


G J Bosvelt

8/10

Goeden avond Kirsten en Huub Inderdaad heb ik al verschillende dingen geproefd Het is echt goed En hoe jullie de problemen heb op gelost door een fout van me Om dat ik de eerste bestelling niet...

Sterke punten

zie boven

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja