Reviews

9.5 / 10
2344 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

2344 Reviews

P. Bartelse

10/10

Uitstekende keuze, prima vlees, uitgebreid assortiment, goede, gekoelde levering, naar keuze geseald zo klaar voor de vriezer

Sterke punten

Het dier heeft een goed leven gehad, dat proef je aan het vlees.

Verbeterpunten of tips

Kan ik echt niet bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Vanaf het bestellen is het puur gemak en kwaliteit. Als er meer sterren te verdelen waren zou ik dat zeker doen.


Marleen

10/10

Super lekker vlees, bestelling gaat heel gemakkelijk en je krijgt een tijdstip waarop het thuis wordt gebracht

Sterke punten

Super goede kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

-

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Rosa

10/10

Zoals altijd weer héél tevreden over de kwaliteit van het vlees en de bezorging

Sterke punten

Duidelijk en goede toelichtingen

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima


Miranda de Groot

10/10

Geweldig, heerlijk en eerlijk stukje vlees.

Sterke punten

De manier waarop er gecommuniceerd is fantastisch. De mail wanneer het wordt bezorgd, de manier hoe je het vlees thuis krijgt is super

Verbeterpunten of tips

Ik heb geen verbeterpunten. Zeer tevreden zoals het nu gast.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Bijleveld-de la Rambelje

10/10

Heel goed

Sterke punten

Vers, heel vers

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk


Annie Venema

10/10

Nu 2 keer zelf een pakket samengesteld afkomstig van verschillende dieren. Het vlees is echt heerlijk!

Sterke punten

Een goede communicatie. Je weet precies wanneer het vlees geleverd wordt.
Je kunt de porties zo laten verpakken dat het voor de samenstelling van jouw gezin makkelijk is.

Verbeterpunten of tips

Een knop “verlanglijstje” aanmaken zodat je vlees wat op is alvast in het verlanglijstje kunt zetten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het wordt in voor ons makkelijke porties geleverd.


Ine van der Heijden

9/10

Fijn vlees, goede service!

Sterke punten

Lekker vers

Verbeterpunten of tips

Xx

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


W van de kraats

8/10

Alleen maar goede ervaringen

Sterke punten

Mogelijkheid van speciale wensen in de bestelling

Verbeterpunten of tips

Kan ik zo niet bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


F de wijs

10/10

Gewoon goede kwaliteit volgens afspraak geleverd

Sterke punten

Goede kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Afleveren gaat wel héél snel. Ik heb de bezorger nog nooit gezien.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Goossens

10/10

Erg positief

Sterke punten

Duidelijkheid, contact mogelijkheden, keurig verzorgd

Verbeterpunten of tips

Weinig

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja