Mooie website en kwaliteit van de kaartjes. Helaas vertraging bij de productie van de kaartjes waardoor ze erg laat op de post gingen. Voor ons wel een tegenvaller.
Vriendelijke klantenservice en snelle reactie (helaas moesten we telefonisch wel erg lang wachten)
Helaas liep het bezorgproces niet goed en werden onze geboortekaartjes pas een week na de bestelling bezorgd.
Reactie Pretty Orange:
Beste Hieke,
Bedankt voor jouw review.
De levering van de kaartjes heeft er inderdaad langer over gedaan. Wij zitten hier bovenop om dit een volgende keer te kunnen voorkomen.
Wij nemen...
Super! Kaarten hadden we online aangepast en ik kreeg een foto niet goed in het kader maar mij bestellen was dit super gecorrigeerd door Pretty Orange! En de kaarten zien er prachtig uit!
Netjes, mooi. Snelle levering!
Veel keuze, mooie ontwerpen, makkelijk aan te passen. Uiteindelijk een eigen ontwerp doorgestuurd ('zelf kaart maken') en daarvan een proefdruk laten komen. Zag er helemaal top uit.
Mooie...
proefdruk is een absolute meerwaarde
Reactie Pretty Orange:
Beste Sarah,
Bedankt voor je prachtige uitgebreide review!
Hopelijk tot snel :)
Met vriendelijke groeten,
Robin
PrettyOrange
Fijn, overzichtelijk, duidelijke instructies, goed idee een proefdruk
Gemakkelijk en ook de levering stijd was goed,prettig zaken doen
Proefkaartje en tijd
Super
Zeer prettig!
Zeer goed bereikbaar bij vragen.
Van de stickers kregen we bericht dat ze geleverd zouden worden. Dat de kaarten kwamen, was een (aangename) verrassing! Hier had ik ook graag bericht van gehad.
Eenvoudig, mooi en snel
Gemak van het ontwerpen, snelheid bestelproces
Inzichtelijkheid van de prijs(opbouw)
Mooie kaart
Duidelijke site