Holdermans
Positief.
Fijne producten, groot assortiment en snelle levering
Snelle levering, goede produkten, coulante service
Heel tevreden
Goede producten voor een nette prijs en snelle levering. Eigenlijk elke keer naar tevredenheid mijn spullen gekocht.
Aankoop was goed netjes afgeleverd en alles compleet. Omdat alles nieuw is niet voor het op vakantie gaan de tent opgeblazen. Er zijn duidelijke instucties en filmpjes op internet zou je zeggen. Tijdens het opblazen van de tent blijkt dat er verschillende gaatjes in de tubes zitten. Daar sta je dan 150 km van huis met kleine kinderen. Na heel lang proberen eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. Die zei ik kan u niet helpen, er zit een reperatie setje bij. Dit zat er dus niet bij..... en dan nog.... Na meerdere keren mailen krijg ik alleen reactie van kijk of de ventielen goed dicht staan en kijk anders welke lek zijn dan sturen we die op. Daar ga ik dus niet mee accoord. Het is een nieuwe tent.... Ben benieuwd hoe ze dit netjes gaan oplossen. Na 2 weken nog geen reactie.
Prima bedrijf👌
prima service, chat en telefonische hulplevering, snelle levering vasn prima verpakte, kwalitatieve producten. Top!
Goede communicatie en snelle levering
snel geleverd en compleet. ruim assortiment.
Obelink.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obelink.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, goede produkten, coulante service
Heel tevreden
Prima bedrijf👌
Goede communicatie en snelle levering
snel geleverd en compleet. ruim assortiment.
Obelink.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Obelink.nl