Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

A.G. Jongen

Een positieve ervaring en een goede uitleg over het testament.

Je kunt een testament op je gemak thuis samen maken.

Karin van Deijl

Duidelijke uitleg. Goed geregeld

Minder kosten

Hermien Jansen

Mijn dank voor de hulp bij het opstellen van een online testament. Fijn dat het belangrijkste erin staat. Een afspraak maken om het fysiek te gaan ondertekenen was snel gemaakt en er was geen lange... Mijn dank voor de hulp bij het opstellen van een online testament. Fijn dat het belangrijkste erin staat. Een afspraak maken om het fysiek te gaan ondertekenen was snel gemaakt en er was geen lange wachttijd om dit te gaan doen.

In mijn geval was een online testament voldoende en hoefde ik geen groot bedrag te gaan betalen bij een notaris.

geen bedrijf

Zeer positief, zelf testament kunnen opstellen aan de hand van duidelijke vragenlijst, zonder ingewikkelde of moeizame teksten.

snelheid, duidelijkheid redelijke prijs.

v.d. Spuij

Gemakkelijk te doen zelfs voor mij met weinig internet ervaring.
En telefonische hulp waar ik het even niet wist.

De hulp die je naast internet kunt krijgen, en snel antwoord op vraag per mail.

S.A.van der Kaa

Slechte ervaring

Niet

Reactie Nunotariaat:

U bent gehuwd met kinderen. Dan kunt u bij ons alleen twee testamenten voor partners regelen. Dat communiceren wij duidelijk en wij hebben u daarom op uw verzoek terugbetaald. Ik begrijp dat we u... U bent gehuwd met kinderen. Dan kunt u bij ons alleen twee testamenten voor partners regelen. Dat communiceren wij duidelijk en wij hebben u daarom op uw verzoek terugbetaald. Ik begrijp dat we u hebben teleurgesteld.
Marieken Selderijk
NuNotariaat.

bastings

Vriendelijk en geen poespas

E.H.M.W., Hulst , woonachtige te Almere

Ik kende NuNotariaat niet, werd er door een collega op gewezen. Uiterst professioneel behandeld met als gevolg dat ik een Levenstestament inmiddels heb afgesloten.

Zeer correcte begeleiding wat betreft de documenten. Vriendelijk telefooncontact. Het afsluitende bezoek aan Notaris mevrouw S. Jacobs om te tekenen wel erg vriendelijk en correct.

J vd Boom Lazonder

Prima. Vlotte afhandeling goede uitleg

Vriendelijke duidelijke uitleg

George

Gewoon super duidelijk. Handig en overzichtelijk

Alle