Reviews

NTI-nl

8.1 / 10
1779 beoordelingen
Schrijf beoordeling

82% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1779 Reviews

Sera Bührs

10/10

Ben net begonnen met de opleiding

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen Sera, dan wensen wij je heel veel plezier met de studie. Wanneer je vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met de mentoren of de klantenservice. Succes! Met vriendelijke groet,... Goedemorgen Sera, dan wensen wij je heel veel plezier met de studie. Wanneer je vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met de mentoren of de klantenservice. Succes! Met vriendelijke groet, NTI


Nadia Kooistra-Sangki

10/10

Krijg snel mijn feedback en cijfer als ik een opdracht heb ingeleverd.

Reactie NTI-nl:

Hoi Nadia, het is natuurlijk fijn om snel feedback te krijgen zodat je weet wat je kan verbeteren. Heel veel plezier met de cursus. Met vriendelijke groet, NTI


Helga

8/10

Sommige leerboeken zijn verouderd. verder ben ik tevreden

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag Helga, mocht je ooit fouten in boeken tegenkomen die echt in de weg staan van jouw leertraject dan mag je dit altijd mailen naar de mentoren. Met vriendelijke groet, NTI


E

10/10

Heb door deze cursus in korte tijd veel over mezelf geleerd en mijn oude patroon doorbroken. Het is fijn om even met een frisse blik naar je leven te kijken.

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag, wat ontzettend goed dat deze cursus hierbij heeft kunnen helpen. We wensen je onwijs veel geluk toe! Met vriendelijke groet, NTI


Jolieke Reijnen

10/10

Geheel zelf in te delen studie qua tijd. De boeken komen met online leerstof en extra toetsing, training en/of filmpjes. Erg prettig. Het interactieve met studenten en docenten zou nog een grotere... Geheel zelf in te delen studie qua tijd. De boeken komen met online leerstof en extra toetsing, training en/of filmpjes. Erg prettig. Het interactieve met studenten en docenten zou nog een grotere rol mogen spelen.


Lyrona Boudewijn

10/10

Ik heb wel moeite met de zelfstandigheid die je moet hebben, het komt echt op jezelf aan bij deze studie. Maar na bellen etc info opvragen lukt het wel. Het voordeel is vooral de flexibiliteit.

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen Lyrona, we begrijpen dat het soms lastig is om de discipline te vinden om door te gaan. Geloof in jezelf en denk aan de toekomst. Stel je vragen wanneer dit nodig is, ook aan de docent.... Goedemorgen Lyrona, we begrijpen dat het soms lastig is om de discipline te vinden om door te gaan. Geloof in jezelf en denk aan de toekomst. Stel je vragen wanneer dit nodig is, ook aan de docent. Zet hem op! met vriendelijke groet, NTI


Annet Westerburger

8/10

Ik miste wel veel in de opleiding, gelukkig zie ik dat er veel is veranderd en verbeterd. Ik ben inmiddels bijna klaar.

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen, fijn dat je ziet dat er veel veranderd en verbeterd. Het is inderdaad ons streven om constant de opleidingen te optimaliseren. Zet hem op!
Met vriendelijke groet, NTI


Lisa Duba

8/10

Over het algemeen goede ervaring, maar soms loopt het stroef door het lange nakijken

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen, Wij hopen dat de nakijktermijnen niet worden overschreden. Anders is het belangrijk om dit tijdig aan te geven bij het mentoraat. Verder vinden het prettig om te lezen dat je over het... Goedemorgen, Wij hopen dat de nakijktermijnen niet worden overschreden. Anders is het belangrijk om dit tijdig aan te geven bij het mentoraat. Verder vinden het prettig om te lezen dat je over het algemeen een goede ervaring hebt. Met vriendelijke groet, NTI


HBO student

1/10

Vreselijke ervaring. Niets dan geldklopperij.

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Stoppen met aanbieden van HBO opleidingen.

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen, wat jammer dat je geen goede ervaring hebt met onze opleidingen. Helaas kunnen we niks met je verbeterpunten of tips. Mocht je de behoefte hebben om je review toe te lichten dan... Goedemorgen, wat jammer dat je geen goede ervaring hebt met onze opleidingen. Helaas kunnen we niks met je verbeterpunten of tips. Mocht je de behoefte hebben om je review toe te lichten dan ontvangen wij graag een e-mail via klantenservice@nti.nl. Wellicht met een screenshot van deze review erbij. Met vriendelijke groet, NTI


Alex

2/10

Zeer slechte school, klantservice waardeloos..

Sterke punten

geen

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag, we hebben een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres. We horen namelijk graag waarmee we je kunnen helpen om meer tevreden te zijn over NTI en de service die wij bieden. Met... Goedemiddag, we hebben een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres. We horen namelijk graag waarmee we je kunnen helpen om meer tevreden te zijn over NTI en de service die wij bieden. Met vriendelijke groet, NTI