Gerrit
Goed, duidelijke website en productinformatie.
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
positief
Direct
Goede ervaring. Via de website een bestelling gedaan; de producten zijn op tijd en goed verpakt geleverd. Alle informatie was duidelijk. Uiteindelijk bleek dat ik een meetfout had gemaakt en de bestelde spots alsnog niet pasten. Ik kon alles gewoon terugsturen en het aankoopbedrag is binnen een paar dagen teruggestort.
Heel goed
Vlotte levering, zeer tevreden van gekochte producten
Zeer goed. Snelle levering, alles OK.
Zeer professionele service bij vragen.
Zeer goed geholpen!
Erg goed
Snel en goed
Top ervaring. Ik dacht ergens dezelfde spots voor minder geld gezien te hebben, dus deed het voorstel om ze voor hetzelfde bedrag te krijgen. De leds die ik op een andere site had gezien, bleken echter toch net iets anders en goedkoper te zijn. Men schroomde niet om mij toch dezelfde prijs te bieden voor de duurdere variant die ik bij Ledinbouwspotsleds wilde kopen.
Goede kwaliteit led spots al meerdere malen besteld tot grote tevredenheid. Aanrader !
Snelle verzending, goede kwaliteit spots. Teruglevering van te veeel bestelde spots ging zeer vlot
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
positief
Direct
Heel goed
Vlotte levering, zeer tevreden van gekochte producten
Zeer goed. Snelle levering, alles OK.
Zeer professionele service bij vragen.
Zeer goed geholpen!
Erg goed