particulier
- Sterke punten
- snelle levering en goed materiaal
- Verbeterpunten of tips
- zou het niet weten
- Product of service:
- een hele lijst voor kinderfiets en standaard Cortina
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
Goed artikel
altijd goed
retouren sturen van verkeerd geleverde producten is een ramp
Falscher Artikel / falsche Menge / keine Nachlieferung
Snelle correcte levering
Helaas, ipv 1à2 werkdagen werd de levertijd 6 werkdagen. Jammer, aan retourzenden zitten kosten verbonden. Ik had een artikel besteld dat uiterlijk precies goed leek, maar toch niet bleek te passen. Een onderdeel van Thule, een ‘rack lock’. Op de website staat NIET duidelijk vermeld dat er retourkosten zijn. De helpdesk antwoordt wel snel.
Prima webshop voor allerlei fiets producten
Prima artikelen en zeer snelle service
Positief
Zeer gemakkelijk te bestellen
Voldoende assortiment en snelle levering
e-bike buitenbanden en gaadi binnenbanden besteld
Matig tevreden. De beloofde 1 a 2 werkdagen niet gehaald en bovendien het verkeerde onderdeel geleverd. Voor retourneren had ik de tijd nu niet meer ivm een geplande trip dus doe het er maar mee.
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com