Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Oliemeulen-Flintrop

vertel duidelijk in begrijpbare taal wat er aan de hand is en wat de gevolgen zijn voor de patiënt. Ook zou het fijn zijn als er verteld werd wat er eventueel aan gedaan kan worden of wat de patiënt... vertel duidelijk in begrijpbare taal wat er aan de hand is en wat de gevolgen zijn voor de patiënt. Ook zou het fijn zijn als er verteld werd wat er eventueel aan gedaan kan worden of wat de patiënt zelf kan doen.

Busscher

Zeer goed. Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg.

Brigitte Stegeman

Heel attent en goed geluisterd

Zou k nie weten

R W

****

Het was te koud in de behandelkamer.

D. van Ballegooij

Nette ontvangst en geen wachttijd.

POG Claassen Peters

Zeer positief

Geen alles prima

Elly van den Bergh

Fijne ontvangst.

Pauline Draat

Wel jammer dat ik terug naar huis moest om mijn medicijnlijstje op te halen. Hetgeen daarna ook nog opgevraagd werd bij de apotheek. Was dus niet nodig geweest. Gaf wel stres.
Behandeling door...
Behandeling door arts en verpleegkundige prima.

Medicijnen direct bij apotheek opvragen. Scheelt veel gedoe voor de patiënt.
In lunchtijd wel iemand beschikbaar laten zijn achter de balie

KJ vd Ende

Is me goed bevallen kliniek straalt rust uit en super aardige mensen ik vind alleen de afstand nadelig