anonymous
Geweldig
99% beveelt Financial Lease For You aan!
Heel goed
Super vriendelijke mensen die je altijd snel te woord staan, zowel via mail als telefonisch! Met name Tom!
zeer prettig
Ik heb een goede ervaring gehad. Hamza heeft mij binnen een korte termijn gecontacteerd over mijn aanvraag. Communicatie verliep vlot en snel. Hij schakelde snel om alles te regelen.
Fijne ervaring
Heel fijn geholpen door Hamza. Ik kon bellen met mijn vragen en deze werden direct beantwoord of ik kreeg niet lang daarna een terugkoppeling. De verkoper liet wat op zich wachten, echter nadat ik dit heb aangegeven nam Hamza hierop direct actie en heeft contact opgenomen met de verkoper en heeft dit opgelost.
uitstekend
Super
Goeie communicatie en alles goed geregeld
Perfect
Geeeeeeeel goed!
ZEER POSITIEF!!
Echt super goed
Financial Lease For You verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Financial Lease For You heeft de volgende resultaten bereikt:
Financial Lease For You