1954 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1954 Reviews

Marja Gamelkoorn

Zeer goed

Pluspunten

Komen gemaakte afspraken goed na.

Bert

Grote sortering mooie bomen, snelle reactie op vragen, goede hulp bij afhalen bestelling

Pluspunten

zie boven

Verbeterpunten

website werkt niet op zondag, ik kan begrijpen als ze niet bereikbaar willen zijn, maar waarom niet kunnen zoeken op voorraad etc? Dit zet ze op achterstand met andere sites.

Bert Kroes

Prima service en boom snel geplaatst, erg blij mee.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website, keuze was snel gemaak, na tel. overleg met het bedrijf👍

NVT

Hendrik-Jan Reinders

Fijn bedrijf met veel leveringsmogelijkheden! Levering werd verzorgd door een enthousiaste bezorger :-)

Pluspunten

Vriendelijk, oplossingsgericht.

ga zo door

Kurt Bonamie

Ik heb dit bedrijf bezocht om mijn boom uit te kiezen. Ik heb al een paar kwekerijen in de buurt bezocht maar dit is toch wel de meest verzorgde die ik al gezien heb. De bomen zien er hier allemaal... Ik heb dit bedrijf bezocht om mijn boom uit te kiezen. Ik heb al een paar kwekerijen in de buurt bezocht maar dit is toch wel de meest verzorgde die ik al gezien heb. De bomen zien er hier allemaal kwalitatief uit.
Ook de bezorging was prima!

Pluspunten

Vriendelijk, verzorgd , prijs - kwaliteit

Rob Hoogervorst

Lange levertijden en service bij het brengen slecht. Chauffeur wist niet wat hij moest afleveren.

Pluspunten

Kwaliteit van de bomen is prima

zie boven

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de verwarring bij de levering; we gaan ons best doen om dit de volgende keer soepeler te laten verlopen. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, laat het... Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de verwarring bij de levering; we gaan ons best doen om dit de volgende keer soepeler te laten verlopen. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten.

Robertien Aberson

Heel positief en service gericht

Pluspunten

Kwaliteit planten positief

Kees Hoving

Pluspunten

In de kwekerij direct prettig geholpen

Verbeterpunten

veel kennis van bomen, minder van planten

Leeke & Ine Van der Poel

Prima ervaring, kundig, eerlijk.

Pluspunten

Duidelijke en eerlijke communicatie. Afspraken zijn helder en worden correct uitgevoerd.

Verbeterpunten

In het weekend heb ik tijd om admi bij te werken en dan kan men op zondag niet via internet bankieren betalen.

Drop

Alleen maar positief

Pluspunten

Communicatie en kwaliteit

Website overzichtelijker