Vera Bos-Mons
- Verbeterpunten
- Geen
- Pluspunten
- Denkt mee! Zorgvuldig! Checken goed of de bereikbaarheid in orde is.
98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!
Geweldig
Prima werk geleverd, vriendelijk personeel.
Heel prettige adviezen en open communicatie.
Goeie avond, ben zeer tevreden over de geleverde boom. Ziet er gezond uit en mooi van lengte. Verlang om hem volgende zomer te zien schitteren tussen al mijn andere bomen. Vriendelijke groeten Chris
Er was prettige communicatie
De communicatie via de mail over het aanbod en de levering was uitstekend en duidelijk mede dankzij de foto-bijlagen van het te leveren product. Jammer genoeg heeft de kweker-toeleverancier aan Van IJmeren een exemplaar geleverd met een wond aan de stam en niet het exemplaar dat was aangeboden. Dat hebben we in goed overleg geregeld. Ik verwacht dat de wond aan de stam - zoals door jullie aangegeven - verder geen problemen zal geven.
overleg over de mogelijkheden
We werden snel en goed geholpen
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
zeer attent en communicatief en ook een hele leuke live reminder dat de betaling mislukt was. de persoonlijke tint zorgt dat je heeeeel gauw wilt betalen!
Het meedenken, de deskundigheid over bomen, de hartelijkheid en de zeer ruime keus aan bomen in diverse grootten en varianten maakt dat wij deze boomkwekerij als zeer prettig ervaren. Mochten wij nog meer bomen wensen komen we zeker weer bij Van IJmeren.
Boom gekocht
Vriendelijke mensen, mooie boom.
Prima bedrijf, erg aardige en deskundige medewerkers
Persoonlijk
Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Boomkwekerij Van IJmeren
Tielsestraat 83a
4043 JR Opheusden
Geweldig
Prima werk geleverd, vriendelijk personeel.
Heel prettige adviezen en open communicatie.
Er was prettige communicatie
overleg over de mogelijkheden
We werden snel en goed geholpen
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Boom gekocht
Vriendelijke mensen, mooie boom.
Prima bedrijf, erg aardige en deskundige medewerkers
Persoonlijk