Marian Sonneveldt
- Sterke punten
- Efficiënt
99% beveelt BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl aan!
99% beveelt BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl aan!
Prachtige online shop
Super snel geleverd en heel veel leuke proef dingen meegeleverd
Bestelling mocht wel in een kleinere verpakking 3 lipstick zat verpakt in een doos had ook in envelop gekund
Snelle en keurige levering
Snelle levering. Leuke monsters erbij. Blij mee.
Uitstekend
Fijne benadering en
Het bedrijf voldoet wat het beloofd.
Vlotte levering en goed verzorgd, met leuke extra’s erbij!
Mijn ervaring is erg positief met dit bedrijf.
Barborshop
Mooi assortiment en erg leuke aanbiedingen
BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl
Westerkade 8a
9718 AP Groningen
Prachtige online shop
Super snel geleverd en heel veel leuke proef dingen meegeleverd
Snelle en keurige levering
Snelle levering. Leuke monsters erbij. Blij mee.
Uitstekend
Fijne benadering en
Het bedrijf voldoet wat het beloofd.
Vlotte levering en goed verzorgd, met leuke extra’s erbij!
Mijn ervaring is erg positief met dit bedrijf.
Barborshop
Mooi assortiment en erg leuke aanbiedingen