Ed

Verzending belachelijk

Telefonisch goede informatie gekregen.

Verzending van zwembadreparatiefolie ging met TransMission. De envelop (kon makkelijk door de brievenbus) werd met een vrachtwagen gebracht!!! Blijkbaar nog nooit van een brievenbuspakketje gehoord...
Ik beveel dit bedrijf NIET aan om dit product te bestellen.

Reactie Zwembadenwebshop.nl:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Fijn om te horen dat u onze telefonische informatie als positief heeft ervaren. Wat betreft de verzending via TransMission: we begrijpen uw verwondering over het gebruik van een vrachtwagen voor een klein pakketje. TransMission verzorgt zowel grote als kleine zendingen voor ons, en combineert deze in hun routes. Hierdoor wordt ook een kleinere zending soms bezorgd door een vrachtwagen, omdat deze deel uitmaakt van een grotere rit.
We nemen uw opmerking zeker mee als aandachtspunt en kijken continu naar mogelijkheden om onze service te verbeteren, ook op het gebied van logistiek.
Hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog van dienst zijn en u dan wél een volledig positieve ervaring bieden.

Score voor Zwembadenwebshop.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee